anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunna TPU! Cum se poate domina un bărbat?! Mă refer in general...

17 răspunsuri:
| lplostonyou a răspuns:

Buna.Il domini sexual, dominatia sexuala e cea mai puternica dominatie care poate exista, il faci sclavul tau sexual, sa vezi ce o sa asculte de tine pe urma, o sa-ti execute toate comenzile.

| RAY a răspuns (pentru lplostonyou):

Faza cu dominatia e o vreme pana incepe razbunarea care se poate termina naspa, barbati raspund fizic in dese cazuri femeile verbal

| Savy a răspuns:

Cu o semnatura fara citirea termenilor si conditiilor.

| RAY a răspuns:

Depinde pentru ce?

| corbulalbrosu a răspuns:

Printrun farmec deosebit care sa-l faca sa te doreasca neconditionat.

| neutrino a răspuns:

Daca nu esti mai isteata si eventual mai frumoasa decat el, atunci nu ai cum sa-l domini.

| LoveSleep a răspuns:

Cu multă bere.

| MskDesign a răspuns:

Depinde de caracterul tau.Nu o sa il poti domina niciodata daca esti slaba de caracter.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| LifeIsColour a răspuns:

Hei,printr-o inteligenta sclipitoare,o gandire matura.E important sa arati si bine, pentru ca prima data cand te va vedea iti va observa aspectul fizic. Daca te considera suficient de atragatoare/frumoasa, o sa incearca sa te cucereasca, o sa intre in vorba cu tine, atunci e momentul in care tu trebuie sa-i dai de inteles ca vrei sa domini si ca nu te lasi dominata.Nu-i spune"eu sunt o femeie puternica si nu ma las dominata de niciun barbat", ci da-i de inteles subtil acest lucru, fa-l sa te placa din ce in ce mai mult, sa te admire.Nu te lasa usor cucerita, nu-i oferi totul pe tava, lasa-l sa astepte ca sa invete sa pretuiasca tot ceea ce se obtine cu dificultate.Dovedeste-i ca esti inteligenta ori de cate ori ai ocazia, ca ai o personalitate puternica, ca iti place sa fii independenta, dar in acelasi timp pastreaza o sensibilitate aparte, cu care totusi sa nu exagerezi.

| Addaa1998 a răspuns:

In ziua de azi, baietii se lasa dominati de fete astea 'moderne'winking

| LadyLilith a răspuns:

Interesanta intrebare. Se zicea intr-un post pe Facebook, ca daca ai sani poti domina si lumea! Si ai mereu dreptate laughing

| Antimanele104 a răspuns:

Cu o tigaie/un făcăleț.

| Sergiu72 a răspuns:

Prin magie neagra, voodoo, dar la final demonii iti vor cere sufletul! Asa ca las-o balta.

| Eu24 a răspuns:

Totul depinde de barbat, eu cred ca nu numai aspectul fizic conteaza, ci si felul cum gandesti.

| alex944543 a răspuns:

Trebuie să îi placă lui să fie dominat.