Buna.Il domini sexual, dominatia sexuala e cea mai puternica dominatie care poate exista, il faci sclavul tau sexual, sa vezi ce o sa asculte de tine pe urma, o sa-ti execute toate comenzile.
Faza cu dominatia e o vreme pana incepe razbunarea care se poate termina naspa, barbati raspund fizic in dese cazuri femeile verbal
Daca nu esti mai isteata si eventual mai frumoasa decat el, atunci nu ai cum sa-l domini.
Depinde de caracterul tau.Nu o sa il poti domina niciodata daca esti slaba de caracter.
Hei,printr-o inteligenta sclipitoare,o gandire matura.E important sa arati si bine, pentru ca prima data cand te va vedea iti va observa aspectul fizic. Daca te considera suficient de atragatoare/frumoasa, o sa incearca sa te cucereasca, o sa intre in vorba cu tine, atunci e momentul in care tu trebuie sa-i dai de inteles ca vrei sa domini si ca nu te lasi dominata.Nu-i spune"eu sunt o femeie puternica si nu ma las dominata de niciun barbat", ci da-i de inteles subtil acest lucru, fa-l sa te placa din ce in ce mai mult, sa te admire.Nu te lasa usor cucerita, nu-i oferi totul pe tava, lasa-l sa astepte ca sa invete sa pretuiasca tot ceea ce se obtine cu dificultate.Dovedeste-i ca esti inteligenta ori de cate ori ai ocazia, ca ai o personalitate puternica, ca iti place sa fii independenta, dar in acelasi timp pastreaza o sensibilitate aparte, cu care totusi sa nu exagerezi.
Interesanta intrebare. Se zicea intr-un post pe Facebook, ca daca ai sani poti domina si lumea! Si ai mereu dreptate
Prin magie neagra, voodoo, dar la final demonii iti vor cere sufletul! Asa ca las-o balta.
Totul depinde de barbat, eu cred ca nu numai aspectul fizic conteaza, ci si felul cum gandesti.