Uite e clar ca te place. du-te la biserica si stati imbreuna totusi e o seara magica stii niciodata nu se stie ce se poate intampla si daca te place se va lansa asculta suna-l si dutee si spune-i ca iti place de el parerea mea daca esti timida dai semna ca il placi si se va lansa in fine succes
Daca sunteti intr-un fel rude si nu veri primari sau etc. vb cu el despre dragoste (Fara sa-i spui k iti place de el) intrebal daca ii place de cineva si uitate atent l el atunci cd iti raspunde, o sa iti dai seama daca te place sau nu.
Vai ce frumos
Mi se pare ca e un baiat foarte dragut...
Eu zic sa te duci diseara la biserica si sa-i faci o surpriza(ca ai venit si etcetc.)E clar ca te place si vrea sa petreaca timp cu tine.Nu rata ocazia asta.Cum a spus si RoZzyy13ify:e o seara speciala.
Te pup.Paste fericit...
P.S.OMG...O.o
Era sa fii rapita?
Da era sa fiu rapita dar m-a salvat un vecin si a sunat la politie
Ce rude sunteti? daca nu ati e verisor, de grad2, nu ai nici o legatura cu el. si atunci daca si tu il placi si tu, e ok sa aveti o relatie. nu va interzice nimeni. sper ca te-am ajutat
Missoriginal da era sa fiu rapita acum 2 ani dar m-a salvat un vecin si mersi pentru sfat...
RoZzyy13ify da sunt timida si mersi pentru sfat.
ignore nu nu suntem veri primari si am vorbit dar nu a vrut sa-mi spuna dar s-a innrosit si mersi pentru sfat
Boyka95 suntem verisori de gradu 2 si mersi pentru sfat
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: