| gingergirl1 a întrebat:

Buunaa! Ce parere aveti despre relatiile virtuale?laughing
Pe bune, am cunoscut acum cam 2-3-4 saptamani un baiat pe un joc! Poate e ciudat dar imi place de el chiar daca nu ne cunoastem personal! Am inceput sa vorbim pana la 2-3 noaptea! si chiar e genul de baiat care imi place,avem multe in comun etc...dar eu sunt din Bucuresti si el din alta parte a tarii:p
Ce sa fac? Sa vorbesc cu el in continuare, sa ma concentrez pe ceva "real"? A mai fost cineva in situatia mea?happy

17 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O parere nu foarte buna, aceste relatii virtuale nu pot fi numite relatii in adevaratul sens al cuvantului, poti vorbi cu el in continuare dar nu pune suflet sau concentreaza-te pe ceva real

| DNSK a răspuns:

Ah, foarte dificila intrebarea ta. Daca il placi, vorbeste cu el in continuare.Dar numai daca consideri ca ar putea deveni mai mult decat ceva virtual. Altfel o sa suferi si nu are rost. Mai bine rupi legatura inainte sa te atasezi de el

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Mie mi se pare o prostie. Poti vorbi cu respectiva persoana despre muzica, scoala, filme, hobby-urile voastre, etc...dar o relatie.Neah.

| AndyLavy a răspuns:

Hmm..asa l-am cunoscut pe actualul meu prieten, si suntem impreuna de aproape 3 ani. ceva timp am vorbit doar pe internet apoi ne-am vazut. norocul este, daca ii pot spune asa, ca nu suntem la mare departare ( 100 de km). In fine, vroiam sa ajung la umatoarea chestie : nu este imposibil. Dar depinde de multe aspecte, de caracterul vostru, de distanta dintre voi si mai ales de sentimentele voastre.
Tu stii cel mai bine. Eu am fost de doua ori intr-o situatie ca a ta, prima nu a mers, iar cea de a doua ma face si m-a facut cea mai fericita. nu este imposibil, iar cei ce nu au trecut prin asa ceva ar trebui macar din bun simt sa se abtina.
Sfatul meu este sa continui sa vbesti cu el, insa concentreaza-te si pe viata ta, nu pune accept doar pe ceea ce este intre voi ( sau nu ).
Continuati sa comunicati, nu ai de unde sa stii ce se poate intampla.
Si in plus, daca nu risti nu castigi.Viata e imprevizibila, nu se stie unde te va duce in viitor happy

| AndyLavy a răspuns:

Eu iti doresc succes indiferent de alegrea pe care o faci.Nu te lasa influentata de ceea ce spun ceilalti. poate la 10 dintre ei o astfel de relatie nu ar merge, insa poate functiona la tine. daca nu te superi si vrei sa imi raspunzi, ce varste aveti?

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Concentreaza-te pe ceva real! pierzi timp pretios! o astfel de situatie nu aduce nimic bun, noi oamenii avem nevoie de realitate nu doar de iluzii!

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Fiecare cu,, norocul,, lui; poti da peste fericire sau peste o teapa de milioane. De abia dupa ce va veti intalni iti poti face o idee.

| DorelExpertu a răspuns:

Concentreazate pe el, pana gasesti unul real care sa iti placa...

| xClementine a răspuns:

Yep, dar de cate ori nu am fost, am cunoscut diverse persoane, avand o gramada de chestii in comun, pe o mica comunitate. Un sfat prietenesc pe care ti l-as putea da ar fi sa mai chattuiesti pe net, ca asta e normal, dar sa nu te implici emotional, ca ai de suferit. In primul rand, de multe ori, persoanele cu care vorbesti pe net nu sunt cine crezi tu ca sunt, pot fi persoane mult mai mici, sau mult mai mari decat pretind ei sa fie, si doar sa te amageasca. Nu-ti recomand pentru ca in scurt timp te vei izola de lumea de afara si vei sta tot timpul la PC, asteptandu-l si doar ca sa vorbesti cu el, pierzandu-ti treptat si grupul de prieteni. Si pana la urma, o persoana nu te poate sprijini si ajuta cu nimic virtual, n-as da pentru nimic o imbratisare in realitate si un sfat bun spus in fata! Desigur, multe persoane au ajuns sa se indragosteasca pe net, sa se vada in realitate, dar sa nu fie la fel, altii sa-si intemeieze poate o familie! Se poate ajunge si la asta, daca dragostea e reala, pana la urma nimic nu conteaza, dar de multe ori pe net sunt numai pedofili si copii care vor sa faca laba pe ce le spui tu! Si aici fara niciun fel de gluma, chiar stiu ce vorbesc, cunosc destule persoane care au trecut prin asta. Pe baza acestor fapte, iti recomand un film ''Trust''. Si de-acolo, sa iei tu o decizie. Multa bafta si ai grija!

| VampireBlood a răspuns:

Buna! Si eu am mai fost in situatia asta si chiar daca era la distanta si vorbeam pe site-uri de socializare si prin telefon am inceput sa-l plac.Eu zic sa faci ce-ti spune inima.Eu una niciodata nu am sa regret ca a avut o relatie la distanta, vorba aia "Distanta e facuta ca sa-ti fie dor, nu ca sa inseli".Pa:*

| RexCuParuCret a răspuns:

Fa ce crezi sunt destul de mici sansele dar orice e posibil.

| Incepator01 a răspuns:

Va jucati mario impreuna? smug

| AndreyTPU a răspuns:

Buna! DA concentreazate pe ceva real, am fost si eu odata in situatia ta.Nu merge, tu ai zis ca aveti lucruri in comun nu? Nici nu l-ai vazut, nu ii cunosti personalitatea.Relatii din astea` nu tin.Bazeaza-te pe ceva real. Si ma rog pe ce joc ai gasit tu acest baiat:pe IMVU pe 4story?hee hee, fiecare poate fi baiat, fata tot ce vrea el in fata unui ecran de pc, dar nimeni nu stie ce e el cu adevaratwinking, Sper ca ti-am fost de ajutor! Numai bine!

| Mariiiiiiiiian a răspuns:

Poate merge..cunosc o persoana care dintr-un joc a ajuns la o familie fericitabig grin. S-au cunoscut, mess, fb, alea alea..pana cand au ajuns sa se vada 4 real, si a iesit ceva frumosbig grin

| Mihai_Shearer_1993 a răspuns:

Da sincer sa fiu eu am fost in situatia ta si crede-ma ca si acum sunt cu accea persoana...la fel ca tine am cunoscut pe cineva eu find tot din Bucuresti si fata din alt oras ne-am intalnit dupa o perioada si acum aven 2 ani impreuna.
Nu ne-am cunoscut pe un joc dar ne-am cunoscut pe lipiciosi si uite ca ne-am lipitlaughing ce pot sa zic este ca merita sa incerci sa il cunosti fata in fata. bafta

| Katerina94 a răspuns:

Eu zic ca continui.Eu tot asa sunt in situatia ta vorbesc cu un baiat de 2 ani si in vacanta asta ne vedem in sfarsit(tot pe un joc ne-am cunoscut si noi). Uneori poate sa iasa si ceva frumos daca va iubiti cu adevarat, aveti incredere si respect.(Cunosc tot asa pe cineva s-au cunoscut intr-un joc si acum sunt foarte fericiti)Iti doresc mult succes, si nu uita sa nu regreti niciodata ceea ce faci deoarece orice experienta in viata te formeaza ca om.:*