Nu este adevarat, eu fumez si chiar nu m am oprit din crestere cum zici tu Adica don't worry, o sa te inalti. Daca vrei sa te inalti mai mult, incearca sa joci volei, te ajuta foarte mult. Eventual, daca nu ai timp, joaca pe la ora de sport
eu asa fac. Sper ca ti-am putut fi de folos, pupici :*
M-am apucat de fumat la 12 ani când aveam 1, 48m. Am 21 de ani şi 1, 81m şi încă fumez.
Nu ştiu... poate eram destinat să devin Gheorghe Mureşan 2 dacă ar fi adevărată chestia ).
Pe scurt: Nu e adevărată.
Nu te opreste...n-are nici o legatura...si eu fumez de 3 ani si ceva si n'am avut nici o problema in timpu asta cu crescutu. AA, ca n'am 1.90, asta'i altceva, da nu cred ca aveam nici daca respiram aer filtrat
Eu fumez si nu mi se pare ca am ramas pe loc Adica eu din fire sunt mai scunda
Si eu am auzit chestia asta despre fumat dar nu prea cred:*
Nu cred ca e adevarat. fumez de foarte mult timp si. personal. mie nu mi-a afectat cresterea
@Daliana , cati ani ai?
Da draga, fumatul "te opreste din crestere"! Poate nu acum, dar mai tarziu, o sa vezi tu!
Nu iti recomand sa fumezi pentru ca vei avea probleme si cu plamanii [ depinde si de varsta ta ]!
Eu fumez si de cand m-am apucat am mai crescut ceva.deci nu prea conteaza daca fumezi sau nu.vei creste la fel :*
Si eu fumez.
si arat bine si sunt si inalta
Vreau sa spun ca m'a facut sa pierd din greutate [mancam foarte mult]
Eram mai plinutsa
Acum numai am pic de burtaa x
Nu ca ti'as recomanda fumatul pentru slabit .
dar la mine a functionat
E mai mult un mit urban ca sa sperie pustanii sa nu se apuce de fumat.Intradevar cred ca unele efecte le are datorita toxinelor din tigare sa iti afecteze putin dezvoltarea.Iti recomand daca nu te-ai apucat inca...sa nu te apuci si daca te-ai apucat fa tot posibilul si lasa-te, nu ajuta la nimic.Am mai vazut intr-un post aici ca de cand s-a apucat de fumat a slabit, efectul asta e cu dus si intors unii pierd in greutate, unii isi mentin greutatea iar altii i-au ceva kg in plus. Uite un exemplu:Eram la munca mai aveam 2 ore pana la pauza de masa da imi era foarte foame, am baut o cafea si am fumat o tigare si mi-a trecut foamea, dar asta nu e o solutie.In fine am deviat de la subiect, nu afecteaza cresterea, dar asta difera la fiecare in parte in functie de organism.