| onlyone a întrebat:

Buuun deci am facut rost de nr de telefon unei tipe, draguta si as vrea sa ii trimit un mesaj dar nu stiu,,.,.,. sa-i spun din prima cine sunt sau mai intai sa discutam? rasp va rog,.,.,.,.,. multumesc

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Spune-i direct ca ai observat-o undeva, ca iti place de ea si ai vrea sa stii daca ai vreo sansa. Intri in vorba cu ea, mai un apropo, mai direct, daca ea vrea va intra in vorba cu tine. O tii in suspans un pic si dupa ii propui sa va vedeti. Poate iese ceva frumos cine stie. Sa nu exagerezi in unele chestii ca sa pari ce nu esti pentru ca la intalnire va crede ca a vorbit cu altcineva. Iti garantez ca orice fata se bucura sa afle ca are vreun admirator secret si va intra in joc.

| CevaNormal a răspuns:

Uite cum sa faci: daca simti ca daca ar afla de la inceput nu ar mai continua discutia cu tine, atunci nu-i spune, tine-o in suspans, si staruite s o chinui cu intrebarea : cine o fi oare? crede-ma fetelor le plac asa mistere, si mai ales mister X, de care incepe sa-i placa, si cind o sa afle cine esti atunci o sa fie tarziu sa dea inapoi big grin, asa ca treci la treba, numai sa fii atentwinking

| simoSTAR a răspuns:

Pai da, e mai bine sa ii spui din prima cine esti.pe mine de exemplu, ma enerveaza la culme oamenii care dau msg, beep sau chestii de genu si nu spun cine sunt...asa ca mai bine fii direct si nu te ascunde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buuuun.deci vrei sa o ...agati prin telefon.alo? domnisoara sunt cutare ...imi poti acorda doua minute? te rog? am nr tau de la ...si as vrea sa discutam despre o eventuala intalnire, pentru a discuta, fata in fata... ooo dai pe spate.

| patricia_9572 a răspuns:

Daca vrei neaparat sa incepi discutia prin telefon, spune-i de la inceput cine esti