E cat se poate de clar ca esti destul de inebunita dupa el, iar el daca a venit de 2 ori in interval de cateva minute/ore sa vorbeasca cu tine iti spun 100% ca ii place de tine. Nu conteaza carei sau cator fete ii place de el, conteaza ca va placeti reciproc si ar putea iesi ceva frumos. Acuma sfaturile: 1. Nu mai iesi cu fostul prieten deoarece nu faci nimic decat sa ii dai sperante. 2.nu astepta mesaje pe FB poate baiatul nici nu are, alte motive. Daca vrei sa astepti asteapta un sms pe telefon ba chiar sa te sune sau sa intre pe tine pe mess. Daca nu e genul timid ar trebui sa-l lasi pe el sa faca primul pas dar daca trece multa vreme pana va vedeti data viitoare o-ai putea cere id/nr de telefon sub pretextul "sa mai vorbiti" sau din astea sa nu ii arati ca esti chiar asa disperata dupa el, nu ca ar fi rau ci ar putea profita dupa tine. Sper ca ai prins ideea si ca sfaturile meel te vor ajuta! Multe succesuri!
Ce dragut tare de tine! pai.eu cred ca ai sanse cu el si cred ca te place din moment ce a venit la tine si te-a intrebat + ti-a zambit.baietii de obicei cand plac o fata ii zambesc frumos deci cand il vezi ai putea tu intra in discutie cu el si v-ati imprietenii dupa care cine stie
Pai eu cred sa mai vorbesti cu el din cand in cand si trebuie sa-l saluti. Poate lui ii place de tine si tie de el.Fostul tau prieten o sa moara de gelozie..Ai sa vezi! Si poti sa ii trimiti dupa 2 saptamani mesaj pe facebook. Exelent...apropo.frumoasa poveste, ca in basme .
Mutubal întreabă: