| Baby a întrebat:

Buuuna TPU! am si eu o mica problema; d
Deci. acum cateva zile am fost la mall cu o prietena si fostul meu prieten, noi am iesit doar ca prietenii, ne-am uitat prin magazine, bla bla bla. La un moment dat am fost la un magazin, si l-am vazut pe un tip foaarte frumos pe care il stiam din vedere pentru ca are liceul langa scoala mea. Era cu niste prieteni, si el ma stia tot din vedere, ne-am privit foarte intens de cateva ori, si cand am vrut sa plec a venit la mine si m-a intrebat daca sunt de la scoala de langa liceul lui si i-am zis ca da, si a spus 'aaa de acolo ne cunoastem ' si a zambit. Fostul meu prieten s-a enervat si i-a zis ceva de genu "nu vrei si idu ei, idiotule? " desigur nu in fata, dupa ce baiatul respectiv plecase. Si eu eram foarte emotionata ca am vorbit cu el pentru ca imi place mult de el. Si dupa am mers toti 3 sa vedem ce filme is la cinema si baiatul respectiv era undeva pe o canapea de la intrarea din cinema, cu niste prieteni de ai lui, probabil asteptau sa intre la un film. Si cand m-a vazut s-a ridicat si a venit la mine si m-a intrebat cum ma cheama si am facut cunostinta si mi-a zaaaambit atat de frumos. :X acum nu pot sa mi-l scot din minte. El e numai cu un an mai mare decat mine, numai ca are foarte mult admiratoare, toate is topite dupa el, a iesit mister anul asta la liceul lui... si na nu cred ca am sanse. Plus ca n-a dat niciun semn pana acum. Putea sa dea un mesaj pe facebook, sau ceva, dar nu a facut-o. Eu ma gandeam sa mai las timpul sa treaca, vreo 2 saptamana si sa ii dau eu un mesaj pe fb, poate iese ceva. Sfaturi? ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| GGeorgel a răspuns:

E cat se poate de clar ca esti destul de inebunita dupa el, iar el daca a venit de 2 ori in interval de cateva minute/ore sa vorbeasca cu tine iti spun 100% ca ii place de tine. Nu conteaza carei sau cator fete ii place de el, conteaza ca va placeti reciproc si ar putea iesi ceva frumos. Acuma sfaturile: 1. Nu mai iesi cu fostul prieten deoarece nu faci nimic decat sa ii dai sperante. 2.nu astepta mesaje pe FB poate baiatul nici nu are, alte motive. Daca vrei sa astepti asteapta un sms pe telefon ba chiar sa te sune sau sa intre pe tine pe mess. Daca nu e genul timid ar trebui sa-l lasi pe el sa faca primul pas dar daca trece multa vreme pana va vedeti data viitoare o-ai putea cere id/nr de telefon sub pretextul "sa mai vorbiti" sau din astea sa nu ii arati ca esti chiar asa disperata dupa el, laughing nu ca ar fi rau ci ar putea profita dupa tine. Sper ca ai prins ideea si ca sfaturile meel te vor ajuta! Multe succesuri!winking

5 răspunsuri:
| Baby explică:

Un sfat ai?big grin

| Fantasy a răspuns:

Ce dragutpuppy dog eyes tare de tine! pai.eu cred ca ai sanse cu el si cred ca te place din moment ce a venit la tine si te-a intrebat + ti-a zambit.baietii de obicei cand plac o fata ii zambesc frumos deci cand il vezi ai putea tu intra in discutie cu el si v-ati imprietenii dupa care cine stie smug

| ladyfoarfeca a răspuns:

Ce poveste frumoasa :-

Răspuns utilizator avertizat
| Ghitulescu007 a răspuns:

Pai eu cred sa mai vorbesti cu el din cand in cand si trebuie sa-l saluti. Poate lui ii place de tine si tie de el.Fostul tau prieten o sa moara de gelozie.laughing.Ai sa vezi! Si poti sa ii trimiti dupa 2 saptamani mesaj pe facebook. Exelentbatting eyelashes...apropo.frumoasa poveste, ca in basme day dreaming.