| Danielaaa22 a întrebat:

Buuuna TPU! Asta-vara am avut o discutie cu un baiat, cu care ma cunosc foarte bine. Eu eram in pragul undei despartiri, iar el singur de multa vreme. Eu i-am propus acestuia sa strangem bani si sa plecam in Spania/Italia amandoi. Acesta nu a fost de acord atunci, iar acum cateva saptamani, m-a sunat si m-a intrebat daca mai este valabila oferta cu plecatul in afara, pentru ca el s-a saturat de ai lui, ca nu se inteleg bine si etc. Sii-am spus ca da. eu de atunci nu am mai avut nici o relatie... Nu stiu ce sa spun despre asta, doar ca ne-am apropiat foarte mult, dar problema care este... Nu stiu ce sa le spun alor mei cand vom lua decizia definitva de a pleca! Imi puteti da o idee? Eu am vb cu ei despre faptul ca voi pleca sa muncesc in afara, si au fost de acord, dar vor sa ma trimita la o matusa, iar eu vreau sa stau cu el.

Răspuns Câştigător
| PassingBY a răspuns:

Spunele deschis dorinţa ta părinţilor. Nu are rost să cauţi scuze şi minciuni. Prezintă-le situaţia şi adu argumente şi pro şi contra asupra deciziei tale de a sta cu băiatul acesta. happy multă baftă!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fiecare avem in noi, mai mult sau mai putin, spiritul aventurii. Daca esti majora si asta doresti, le spui parintilor adevarul. Daca nu poti, inseamna ca nu vei fi capabila nici sa reusesti in marea aventura.

| supradozadenebunie5 a răspuns:

Ai putea sa vorbesti cu matusa ta poate te intelege si il accepta si pe el, la fel ai putea sa faci si cu parintii tai sa le explici ca tu vrei sa stai cu el si ca nu poti sta la matusa ta, depinde foarte mult cat de intelegatori sunt parintii tai oricum ar trebui sa discuti si cu el pe tema asta cu locuitul poate puteti sa stati o perioada separati pana strangeti niste bani si dupa sa va mutati impreuna, singura care este in masura sa iti dea sfaturi esti tu isuti sau mama ta

| Danielaaa22 explică:

Voi fi majora peste 2 luni, oricum el ar vrea sa plece acum, iar dupa cetermin eu cu bac`ul sa plec si eu, dar nu stiu ce vor spune ai mei.