| Girl0008 a întrebat:

Buuună TPU...
In scoala aveam o trupa de rockeri si unu din cei care fac parte m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el...si e dragut siimi place si i-am spus „DA", apoi mi-a spus ca va fi cu mine cu o singura conditie, sa ma fac rockerița(rock ascult ) acum trebuie sa vad cum fac sa arat ca si una (rockerița).
Azutatima si spuneti-mi cum pot sa arat ca o rockerita?confused
Greu nu cred ca e stiu doar ca trebuie sa ma imbrac in negru... hmm thinking Am breton intr-o parte... taiata pe maini sunt, Si cam mai ce ar mai trebui?
Dau fuuundăătonguepuppy dog eyes.

47 răspunsuri:
| Girl0008 explică (pentru SometimesSomehow):

Iri raspund eu... Foarte

| SometimesSomehow a răspuns (pentru Girl0008):

Eheee, epureaza inteligenta din tine, se vede cat poti. Kill yourself

| NegativeCreep a răspuns:

1. Nu merită să te schimbi pentru nimeni, fii tu însăţi.
2. Nu look-ul te face rocker! Ce rock ascultă tipul ăsta? Tokio Hotel? laughing

| Adela1 a răspuns:

Salut......Hai ca iti spun eu cum sta treaba cu chestile astea.
1) despre imbracaminte: poarta bratari cu tinte sau cruci ....de astea.
curele cu lanturi si tinte. Poti sa porti si blugi in carouri cu rosu nu neaparat numa negru. IDEEA E sa ai tot felul de tinte cranii si de astea.
2) Despre coafura: e bine si cu parul intr-o parte dar poti sa ai si creasta.
Poti sa cauti pe site-uri Rock despre haine si tot restul.
Sper ca ti-am fost de ajutor.winking

| DeeaTrueLove a răspuns:

Pai thinking Cam acelasi lucru ca ceilalti spun si eu : Nu te schimba pentru un baiat. Daca te iubeste, te iubeste asa cum esti. Sa sti ca daca vrei sa fi rockeritza sau esti tot aia laughing, asa. nu trebuie neaparat sa ai si un look anume.

| WoodenCross97 a răspuns (pentru CoZmIInEL):

Baa in p**** *****. urasti rockeri? pai du-te in p**** ***** de cocalar ..ne faci spurcati, imputiti si alte alea? baa cocalarule ..de ce dracu ai mai raspuns daca iti plac manelele si alte c******i romanesti? sa te faci de ras? ok tocmai ai facuto..bine inseamna ca majoritatea oamenilor sunt cu probleme psihice doar tu esti ala ''normal cu manele si alte c******i.straight face'' Cocalar ''spurcat'' ma doare in p*** ca dumnezeu mi-a dat viata..doaamneee ce RATAT!

| DeadRose15 a răspuns:

Mai proasta nu puteai fi? straight face

| Crucified a răspuns:

Ce om rolling on the floor. Ce naiba ascultă şi ăsta? laughing Black Veil Brides? rolling on the floor Hai că eşti tare laughing Cică,, tăiată pe mâini,, laughing Ce rock mai asculţi şi tu?laughing Emocore? rolling on the floor

| Andamibmib a răspuns:

Cumpara-ti haine de aici si e perfect :)) http://www.dsignrock.ro/tricouri-formatii-20-25-ron-/

| Rock4567 a răspuns:

Uite bratari un tricou cu o trupa cizme lungi si jeansi

| Unicornnnn a răspuns (pentru Crucified):

Black veil brides si Escape the fate ce stii tu man ala rock adevarat lol

| Northwind a răspuns:

Ești nebună? În primul rând, rock nu înseamnă emo! Doar emo îți taie venele. laughing. Și un sfat prietenesc: Nu te schimba pentru el. Din moment ce ți-a cerut asta din prima, își bate joc și te ține doar pentru imagine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CoZmIInEL):

Wtf, vorbești in halul asta si mai zici ca rockerii sunt prosti sau nu mai stiu cum..SI eu sunt rockerita, decat sa ascult manele si porcarii d-astea, mai bine ascult rock, stiu ca sunt si trupe mult prea nebune, dar nu toate sunt asa..precum Skillet sau Black Veil Brides, dus cu capul ești tu, rockerii nu se taie, in privinta asta, Girl0008 a gresit,asta fac doar cei EMO,pentru că-s prosti,dar rockerii nu fac asta,ei au un stil de viata distractiv,si rockerii nu se imbraca doar in negru,culori de baza pentru rockeri : Negru,albastru,verde, rosu, alb. Orice in afara de roz, mov, galben si portocaliu.Rockerii nu se drogheaza, ei beau mult energizant. Si am mai spus, nu isi taie venele, asta fac cei EMO..Nici nu ești rocker si comentezi. urasc oamenii ca tine. rolling on the floor Rockerii sunt tari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru WoodenCross97):

Bravo! Si eu sunt rockerita big grin Măcar noi nu suntem maneliști și cocalari, tiganii canta manele laughing)

| Alexandrescu_Anisia_1996 a răspuns:

Hei.
1.un roker nu se taie, un ssatanist da
2.sunt un fel de tipa rock sa zic, si dfatul meu e ca nu exista un anune stil rock, trebuie sa ai o combinatie intre sexi bad girl si rock..altfel lumea te va considera o satanista baietoasa la fel ca si pe mn..insa eu prefer sa fiu asa deacta sexy...ce niba...mai departe..depinde ce fel de rock asculti.iar mai mult. poarta haine negre, bocanci si argint..si gata

| Anoniiiiimm a răspuns:

În primul rând rockerii nu se taie, în al doilea rând, ca să fi rocker nu trebuie să te îmbraci într-un anume fel, trebuie să simți muzica

| StanIoanaMihaela a răspuns (pentru Crucified):

Ce ai tu cu muzica emo sad ce ai zis ma tu de emocore sad >sad