| DenisaMariaB a întrebat:

Buuuuna! Spune-ti-mi si mie ce si cand e bine sa-i spun unui baiat in zodia fecioara are toate caracteristicile unui barbat in zodia asta.
Nu ma priceeeep! cand e bine sa-i fac complimente? E macar bine sa fac asta? Ce fel de complimente? Cum sa ma comport cu el la intalniri? Il pot refuza din cand in cand? Ce fel de intrebari sa-i pun? Nu vreau linkuri vreau doar din probpria voastra experienta stiu eu?! Cum se va comporta el? Trebuie sa ne intalnim in urmatoarele zile si mi-e asa o teama :-ss tin muult la el si nu vreau sa-l pierd din cauza vreunui lucru spus la momentul nepotrivit.
Baieti fecioara, cum v-ar place sa se comporte cu voi prietena voastra?

2 răspunsuri:
| Karma_5990 a răspuns:

Barbatilor fecioara le plac in special faptele si nicidecum vorbe goale sau complemente inutile prostesti. Faptele constau in manifestarea proprie ca femeie. Cat mai putine intrebari, in special evitati intrebarile din trecut, poate mai vine sa se nasca niste intrebari chiar in momentul comun de discutie, scurte, simple si cu intentii. Spor happy

| CodrutM a răspuns:

Pentru ultima data: Zodiile sunt tampenii! O generalizare ridicola, informatii vagi care lasa loc de interpretare.
Nu ar fi diferit nici daca ar fi balanta/taur/leu/caine/gaina/rama...