| sw33tLilleVampire a întrebat:

Bwaa! are ceva daca la 15 ani ai un iubit de 30?big grinbig grin

25 răspunsuri:
| opium a răspuns:

De ce, te-ai combinat cu vecinul care vroia sa te ia in roaba?

| Makingston a răspuns:

Logic ca are... cum sa stai cu unu care mai mai mare inca odata cat tine?
Nu te lua dupa " iubirea nu are limit" >>> e o diferenta prea mare... cauta pe cineva apropiat varstei tale. mai mare cu 2-3-4 ani. NU inteleg ce poti discuta cu 1 de 30 ani? cand tie inca iti place sa te uiti la anime laughing>

| lAuRitAs a răspuns:

Esti panarama laughing

| consiliera a răspuns:

Cred ca tu nu ai nicio problema.Ala de 30 de ani e ori un pedofil ori nu vrea decat sa ti-o traga.Arati atat de"hot"? Crezi ca ar vrea sa fie vazut pe strada cu tine de mana? Ce ar fi intrebat? Esti cu fiica sau cu iubita? Am avut si eu 30 de ani si cam stiu ce gandesc ei.Parintii tai ce parere au?

| DiamondEyes a răspuns:

Mnu draga... pedofilie, dobitocime thinking si km atat
Sper ca nu esti unul din userii care adora sa infecteza site-ul cu intrebari stupide gen aceasta.

| Angelofdarkness862 a răspuns:

Cam panarama data viitoare iesi cu unu de 60 ca sa poti fi nepoatsa rolling on the floor

| airam a răspuns:

Tu nu ai nici o problemastraight face o problema grava are el! adica cum sa stea cu o fetita de 15 ani avand in vedere ca el i poate fi aproape tata:O:O:O omg! de ce nu ai si tu grija cu cine te intalnesti! de ce nu iesi cu unul de varsta ta, sau hai maxim 20 de ani dar nikdecum 30:Ostraight face si cred ca pentru binele tau ar trebui sa nu te mai vezi cu acea persoana pentru ca nu vrea nimic bun de la tine si stai linistita ca nu te iubestethinking dar am si eu o curiozitate: ce subiecte de discutie abordati voi de obiceithinking

| Cristinaa933746 a răspuns:

laughing normal ca are laughing. poate sa te ia sa te creasca laughing. gandeste-te e diferenta de 15 ani laughing doamne.laughing unde am ajunslaughing

| ♥andreyusca11♥ a răspuns:

Daa la asa vi rsa el vrea doar relatii sexuale de la tine

| loveanddreams a răspuns:

:oai luat-o pe carari inguste...si da are ceva...nu crezi ca e cam mare diferenta dintre tine si el 15 aniii! trezeste-te la realitate

| Polomitreaci a răspuns:

Ce sa zic... monica si irinel laughing rolling on the floor

| eleena a răspuns:

Monica si Irinel :*

| Jigsaw a răspuns:

Nu,nu are nimic.E perfect normal.Continua-ti viata alaturi de acel print.

| AndutzaAndu a răspuns:

Virinel și Hormonica.

| Filament a răspuns:

Cred ca in loc de iubit ai vrut sa spui "tata"

| Alesandraas a răspuns:

Logic ca are.Ar putea sa-ti fie TATA! Si in plus cred ca acel"iubit" sta cu tine pentru altele.
Scuze, da eu asa cred.straight face

| αηηα a răspuns:

El e un pedofil si tu o pitipoanca (uita-te cum ai scris)

| MinHee a răspuns:

Omfg e de doua oricat tinerolling on the floor referinduma la anirolling on the floortrebuie sa te urci p skaun ca sa ajungi la elrolling on the floor ia-ti si uh unu de varsta tarolling on the floorhai 1 2 3 4 da 15ani diferenta?rolling on the floordaca prin absurd te casatoresti cu el cand pana mea si la ce varsta o sa faceti copii?rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor doamne ce oameni de *** is in Romania(cu exceptia a catorva cre parca nu le'a venit sangele la cap)rolling on the floor

| alliss a răspuns:

Are straight face LOGIC CA ARE Si in primul rand. Buna TPU sau Hey sau ceva de genu nu Bwaa!

| nikolikky a răspuns:

Acuma serios.Am un prieten, are 13 ani jumate si este homosexual.Sau cel putin pana acum nu l-a atras vreo fata.Insa este cu unul de 30 de ani, tipu e super de treaba si chiar il iubeste pe pusti.

| chelie91ptm a răspuns:

Te **** de pleznesti

| chelie91ptm a răspuns:

Bine ca nu te-ai combinat cu tactu

| sabilopod a răspuns:

Corupere de minori...o sa ia cativa ani la inchisoare pentru asta.

| Alecsa4u a răspuns:

Nu.e foarte normal.va casatoriti. faceti copii.laughing
Logic ca are ceva.cum sa stai cu unul dublu cat varsta ta.straight face
Isi bate joc de tine.te foloseste pentru sex.atatstraight face.

| ILŞMM a răspuns:

Copii din zilele de azi! straight face