| biscuiteletau a întrebat:

Bwai daca un tip de la scoala de fiecare data cand trec pe langa el se uita la mine si cand stau cu prietenii pe scari si vine si clasa lui pe acolo [ nu pe scari cu noi ] se uita tot timpul la mine si cand ma mai uit la el tot la mine se uita... si eu daca ma mai uit la el el nu se uita altundeva, continua sa uite la mine thinking
Ce poate sa insemne?
I`o place de mine? puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| hotshotb a răspuns:

Ii place de tine si cred ca incearca sa ti-o spuna dar cred ca vrea sa fi singura nu langa prietenii tai.E aiurea cand ii spui cuiva asa ceva si intre 4 ochii cand nu esti sigur daca persoana respectiva o sa zica si eu sau mars ma de aici...

| biscuiteletau explică (pentru hotshotb):

happy pai. mai e chestia k amn2 se pare ca acum suntem timizi [ desi de fel nu suntem deloc, nici1 din noi laughing ] si ca amn2 suntem mai tot timpul inconjurat de cate cineva, prieteni. puppy dog eyes Mai putem fi singuri decat cand venim la scoala si venim eu cu trolebuzul dintr-o parte el din cealalta si ne mai intalnim. whistling dar niciodata nu vorbim sad nu am vorbit niciodata cu el decat pe mess... oh go on

| hotshotb a răspuns (pentru biscuiteletau):

Atunci depinde de ce ti-a zis pe mes. Tiam zis e urat sa ii spui cuiva ca il placi in fata si el sa te ia la misto.Pe mes mai ai o scapare:a fost altcineva al mine pe cont.Incearca sa vezi ce aflii pe mes.Sau fa tu primul pas

PAi cand am vorbit cu prin stsui a fost super ok si dupa la im si vorbea cu "bobocel" si era super dulce dar dupa. la scoala nu vorbea nimic straight face.

Pai cand am vorbit cu prin stsui a fost super ok si dupa la im si vorbea cu "bobocel" si era super dulce dar dupa. la scoala nu vorbea nimic straight face.

8 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

E posibil. daca si tie iti place de el afla mai multe despre el.

| biscuiteletau explică (pentru ignore):

MDa. si mie imi place de el blushing dar nu pot sa vorbesc cu el deloc fiindca se iay colegele lui de clasa de mine [. si baietii laughing ]

| Denysa2012 a răspuns:

Sigur ii plk de tine dar e un pic cam obsedat

| MihaelaMella a răspuns:

Eu cred ca, da ii place de tine