Ii place de tine si cred ca incearca sa ti-o spuna dar cred ca vrea sa fi singura nu langa prietenii tai.E aiurea cand ii spui cuiva asa ceva si intre 4 ochii cand nu esti sigur daca persoana respectiva o sa zica si eu sau mars ma de aici...
pai. mai e chestia k amn2 se pare ca acum suntem timizi [ desi de fel nu suntem deloc, nici1 din noi ] si ca amn2 suntem mai tot timpul inconjurat de cate cineva, prieteni. Mai putem fi singuri decat cand venim la scoala si venim eu cu trolebuzul dintr-o parte el din cealalta si ne mai intalnim. dar niciodata nu vorbim nu am vorbit niciodata cu el decat pe mess...
Atunci depinde de ce ti-a zis pe mes. Tiam zis e urat sa ii spui cuiva ca il placi in fata si el sa te ia la misto.Pe mes mai ai o scapare:a fost altcineva al mine pe cont.Incearca sa vezi ce aflii pe mes.Sau fa tu primul pas
PAi cand am vorbit cu prin stsui a fost super ok si dupa la im si vorbea cu "bobocel" si era super dulce dar dupa. la scoala nu vorbea nimic .
Pai cand am vorbit cu prin stsui a fost super ok si dupa la im si vorbea cu "bobocel" si era super dulce dar dupa. la scoala nu vorbea nimic .
MDa. si mie imi place de el dar nu pot sa vorbesc cu el deloc fiindca se iay colegele lui de clasa de mine [. si baietii ]