| anonim_2270 a întrebat:

Bwna! ce licee din bucuresti credti ca sunt mai libertine? adica poti sa chiulesti,winking profesori de treaba, colegii de treaba.etc? cei care e in acel liceu un id? love struck >funda

6 răspunsuri:
| Sperman a răspuns:

Si ne plangem de ce avem atatia prosti in tara! Draga mea tu faci parte dintre ei.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care sunt vrei sa zicilaughing...mdea...du.te la vianu daca ai medie si daca nu stai acasalaughingpoate esti alergica la invatat

| dreamygirl a răspuns:

Liceul in care invat eu, era cel mai cool.Pana s-a schimbat directorul.Acum, daca intram la 8. 00 in liceu, pana la 14. 00 te pazesc la poarta sa nu iesi. laughing Nu ai voie sa mai fumzi in curte, etc.
Ideea de "liceu libertin" nu va fi adoptata de nicio institutie.Doresc sa se fereasca de prb.laughing Faza e ca perioada liceala este cea mai frumoasa! Oriunde ai fi.
Daca vrei neaparat sa "evadezi" reusesti.Numai ca nu-ti sugerez sa-ti faci un stil din asta, sau un scop.
Spuneai ceva si de colegi de traba etc...
Aici...depinde...laughing
Trebuie sa-i cunosti in timp...
Sunt la liceu in ultimul an. Daca vrei sa mai vb add dreamy_girl_1989@yahoo.com.
xo xo

| EuCuTine a răspuns:

Eu sunt in viilor si este misto profi sunt super ok daca esti si u ok. De invatat este la chimie si engleza in rest nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dante Alighieri! e genial:X eu am adorat liceul asta din prima zi!love struck

| Primo a răspuns:

Liceul economic viilor e bun poti sa fumezi in curtea scoli unii profi sunt destul de buni alti f nebuni crede-mahappy