| anonim_2270 a întrebat:

Bwna! vreau sa ma vopsesc culoare negru sau blond? credeti ca o sa imi stea bine, daca am fata destul alba dar nu alba raw laughing) ( ma dau cu fond de ten in prezent )? dau funda :*:*

11 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Blondă dacă ai tenul deschis. Dacă stai să te gândeşti, din blond este foarte uşor să ţi-l închizi, adică să te vopseşti brunetă când ţi se pune pata, dar din brunetă în blondă este foarte greu.
Plus de asta, o să fie un contrast foarte urât între ten şi păr dacă te vopseşti brunetă.

pa, pa.

| AndaWest a răspuns:

O sa fii extraordinarabatting eyelashesmai ales cu un albastru in dungi
ce naiba nu ai atata creier sa stii cu ce culoare ti-ar sta bine? e capul tau, de unde stiu eu cum arati si ce iti place

| Debb a răspuns:

Ti-ar sta bine blonda dar nu din ala de cocalari. ia-ti un blonda la moda. mai spre saten.

| AndrogynBeauty a răspuns:

Dacă ai faţa albă, îţi recomand negrul pe păr, sau roşcatul.

| Lolo_3214 a răspuns:

Cred ca blonda te-ar prinde mai bine pentru ca ai tenul mai deschis; si eu il am foarte deschis si am fost bruneta iar cand am vrut sa mi-l scoata din cap a trebuit sa ma decooloreze ca sa ma faca un aramiu portocaliu ...si imi sta mult mai bine decat bruneta.big grin

| Andreea_1209 a răspuns:

Eu nu inteleg de ce trebuie sa te vopsesti...
eu cred ca ti-ar sta mai bine cu culoarea ta naturala...
dar daca este sa alegem...eu zic blond...
Bafta!

| Mya_9774 a răspuns:

Daca ai ochii caprui incearca un caramel, blond aluna sau cel mai inchis ciocolatiu nu are rost sa te faci bruneta ca e foarte greu sa skpi de el stiu din propria experientza...si apropo ce qloare esti la par?:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza foarte mult si culoarea sprancenelor. Daca sunt negre va trebui sa mergi sa le vopsesti ca nu va arata bine un par blond si niste sprancene negre. ( sa nu faci prostia sa le vopsesti tu acasa)La voi in oras nu sunt magazine care vand peruci? poti ruga vanzatoarea sa te lase sa probezi cateva si vezi ce culoare te prinde.Si eu am fata alba si am fost vopsita culoarea alunei, spre blond dar dar dupa un an am renuntat pentru. ca am sprancenele si parul natural negru si trebuiau foarte des vopsite si parul se distruge.
Te poti vopsi blonda o perioada si apoi bruneta dar nu invers ca de la negru la blond e mai greu de vopsit.
multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am incercat si eu asta si mi-a stat mai bine bruneta ca si eu sunt alba(si eu ma dau cu fond de ten

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti sugerez sa iti faci niste suvite blonde si sa nu vopsesti tot parul... s-ar putea sa iti para rau la un moment dat ca l-ai vopsit pe tot

| anonim_2270 explică:

Am uitat s va spon ca am ochii caprui