Depinde de varsta. In adolescenta te intereseaza mai mult fetele care arata bine fizic, iar cu timpul pui accent si pe alte calitati.
Depinde, pentru unii conteaza mai mult frumusetea decat inteligenta iar penteu altii inteligenti conteaza ca fata sa fie inteligenta, isteata, nu neaparat frumoasa, fiind constienti ca frumusetea este trecatoare.
Amandoua sunt importante.(intr-o oarecare masura). Frumusetea e ceea ce te atrage la o fata, iar inteligenta e cea care te face sa ramai langa ea.Depinde de ce astepti tu de la ea. Daca te intereseaza o relatie pe termen scurt, o aventura, atunci cauti o "bomba sexy", o carcasa frumos ambalata, dar goala in interior, in caz contrar cauta sa le imbini pe cele doua in asa fel incat sa existe un echilibru.
Dupa cum ii place frumusetea sau inteligenta, iti dai seama de caracterul baiatului dar si fetei deopotriva. E normal sa apreciezi prima oara infatisarea, pentru ca aia te izbeste, nu scrie pe fruntea nimanui ce IQ are... dar dupa primele 30 de secunde iti dai seama ce are in cap o persoana si te face sa vrei sa o cunosti mai departe sau nu, dupa caz.
Frumusetea este pe primul lucru, asa e si prima impresie vizuala. Inteligenta se descopera pe parcurs
Depinde ce vrei de la ea. Poate fi o fata frumoasa dar sa nu aiba caracter, sau poate fi mai putin frumoasa dar sa iti faca placere sa fii cu ea.
Amandoua sunt importante insa baietii cred ca mai intai se uita la frumusete deoarece inteligenta nu se descopera din prima
Depinde de baiat... de fata...de varsta.in general baietii pana in 25 de ani pun accent clar pe partea fizica si apoi pe partea mentala...deja trecand de varsta de 25de ani incep sa gandeasca si ei si cu alt cap.si lucrurile se schimba putin, in sensul in care proportiile se modifica si cauta la o fata mai mult latura desteptaciunii, urmata de partea fizica dar nu inseamna ca nu pun accent in continuare pe aspectul fizic!
Sunt multe de spus vizavi de frumusetea fetei si tot odata sa nu uitam ca avem si un baiat in aceasta ecuatie si ar trebiu sa tinem cont si de acest aspect si fetele si baieti ar fi mindri sa aiba linga ei ceva frumos si care sa atraga privirea si abia atunci intervine educatia in primul rind si mai apoi ce vrei de la viata si nu in ultimul rind caracterul fiecarui individ si in final toate sunt legate de parca nimic nu ar putea sa mearga fara acea veriga
Eu cred ca majoritatea baietiilor se uita mai mult dupa frumusetea fetei decat sa il intereseze inteligenta ei, desi personal cred ca ambele sunt la fel de importante. Iar fetele care au raspuns aici, aceasta intrebare a fost pusa pentru baieti, de unde stiti voi ce ne intereseaza pe noi mai mult?