Pana la 30 ai hormonii activi dorinta mare de sex. De la 30 incepi sa o lasi mai rar pentru ca se duce cheful. Nici femeile nu mai sant asa atractive de la o varsta vrei sa stai in liniste acasa fara discutii bizare din vina ei
Tu cati ani ai?
30, militar eu sant in poza. Probabil armata mi-a luat cheful sexual fiind alta ocupatie
Poate. Nu știu...
Important este să vrei, și să ai cu cine, să te și țină fizic vorbind. Așa vei avea activitate cât mai îndelungată
Exista tehnici de respiratie care iti pot prelungii viata sexuala pana la 75-80 de ani. yoga e una. Tu esti nascut in 1999 si te intrebi cat mai poti face sex, esti dragut . Doar sa ai cu cine ca la noi e cam complicat cu asta. Daca duci o viata sportiva si linistita atunci poti sa fi impacat cu tine ca te va tine mult si bine. Spor la ganduri
De ce sa nu am cu cine?
Ma refer de la o varsta incolo. Dupa 50 de ani daca te referi la varsta de 50 de ani la partea feminina multa lume se va uita stramb la tine. Daca vrei cu una tanara atunci gasesti oriunde. Gandeste singur nu trebui sa-ti dau exlicatii. La fiecare varsta se intampla ceva anume in mintea umana. Vei vedea cand ajungi acolo. Acuma esti crai, atunci te vei intreba cum sta treaba si unde e craiul din tine.
Dar tu câți ani ai?
45
anonim_4396 întreabă: