anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ca re este varsta maxima a unui baiat/barbat care isi doreste sa-si bage pretena in pat? veau sa spun...cam pe la ce varsta, un baiat are ganduri seriose si nu e ala un scop

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu exista asa ceva!

Orice baiat/barbat normal la cap si fizic o sa-si doreasca iubita si in pat!

Tu preferi ca prietenul tau sa fie eunuc sau ipotent, sincer?!

| Anecherry a răspuns:

Varsta maxima a unui baiat care doreste sa-si bage prietena in pat? pai nu stiu daca exista o varsta maxima, decat daca devine impotent. dupa cum stim, relatia sexuala nu trebuie sa fie definita ca un scop ci ca un mijloc. de obicei, baietii se maturizeaza mai greu, dar asta nu inseamna ca nu au dorinta. si in plus, problema ma indoiesc ca se pune la varsta, ci mai mult la comportament si la intentie. acest lucru trebuie studiat, chiar foarte bine, daca te hotarasti sa faci vreun pas.

Răspuns utilizator avertizat
| Jeremy1 a răspuns:

Asta tine mai mult de caracter, nu de varsta.

| mfbluu a răspuns:

Paithinking poate si la 12 ani daca vrea copillaughingdar depinde de dorinta, caracter, incredere etc. da majoritatea in jurul varstei de 20-21 sau si mai tarziu
tongue

| dizzie a răspuns:

Noi barbatii ne maturizam mai greu depinde de persoana, nu cred ca exista vreun barem de varsta in care poti zice ca un baiat sa maturizat si are ganduri serioase happy fiecare cu ale lui... eu unu nu stiu