Daca tu esti cea din poza, atunci nu mai cauta atat pozitii si mutrite sexy fiindca ele inhiba orice barbat. Fii naturala, fii tu insati si vei avea mai mult succes.
Dupa stiinta mea, cel mai excitant lucru pentru un barbat este sa perceapa excitarea partenerei si sa vada dorinta in ochii ei. Primul lucru, asadar, e sa-l doresti foarte mult si sa te implici profund. Mai departe, mangaie-l, ghiceste-l cu buzele si cu degetele, invata-l pe dinafara si afla-i punctele sensibile. Nu refuxa nimic din start, numai daca ceva ti se pare cu adevarat degradant sau neplacut. Nu face pe mironosita: eu aia nu fac, acolo nu pun mana, etc.
Depinde, fiecare baiat cu pretentiile sale!
In general multi se excita destul de repede, mai ales daca isi doresc actul sexual, atunci conteza ca fata sa fie cat de cat draguta si disponibila pentru sex, restul vine de la sine.
Cei mai pretentiosi, prefera un anumit gen de fata, cu anumite caracteristici fizice, chiar intelectuale si nu se excita asa usor la orice aparitie goala, pe multi chiar ii scarbesc cele care se expun prea repede sau arata prea multe, sunt prea dezbracate...
Asadar, fiecare e diferit si doar dupa ce il cunosti poti actiona in sensul acesta!
Vai deutsa numa intrebare din astea pui. mai trebuie sa existe acea chimie intre voi... nu stiu ce sa ti spun, lasati va purtati de val, nu este ceva anume ce trebuie facut. fa ce crezi thu ca e oky,.
Trebuie sa ajungeti sa va cunoasteti unul pe altu'si de ce nu sa discutati despre acest subiect
Poi, unora l place sa fie atinsi, mangaiati p gat, sarutati acolo, muscati, sa sufli acolo, p piept sau ureche, p pielea d p spate sau stomac, eu stiu?
Pai asta depinde foarte mult de la persoana la persoana. Nici noi, fetele nu ne excitam toate la fel, fiecare are zona ei sensibila. Incearca mai multe locuri si unde vezi ca ii place mai mult inseamna ca ai gasit mina de aur. Ai grija sa n-o exploatezi prea mult ca risti sa ramana fara aur.
Daca caunosti baiatul iti este foarte usor... dar daca nu il cunosti, e mai greu... dar nu foarte greu...la lucrurile care le stii mai adaugi putina pasiune
Good_girl_gone_bad u ii sufly lu prietenu tau in stomac citeste inainte sa poztezi)))0sau poate ii sufly suflai in urechi poate are praf))
Buna...am 16 ani...uite...nu o sa iti spun tot pentru ca pot intra si copii de 8-10 ani si ei nu ar trebui sa stie prea multe despre astea... dar eu zic ca cel mai bun pentru un baiat e sexul oral... poti sa il satisfaci si daca ii indeplinesti o fantezie...iesiti in oras si vorbiti ceva mai intim, adu-l la subiectul fantezii erotice si daca el iti spune fantezia lui fa pe cat posibil sa o indeplinesti, asta il va excita mult mai mult decat un simplu sex oricum ar fi el. dodo cluj
lalaband1991 întreabă: