Ca sa fi "placut" sa pari "jmeker" in fata fetelor, si nu neaparat smecher sa pari un tip ok, zic eu trebuie sa urmezi pasii astia - fale sa rada - comportate frumos cu ele (cand le vezi de exemplu poti sa le mai iei in brate sa le mai pupi.) -ascult-o cand are nevoie fi unde trebuie la momentul potrivit -imbracate frumos elegant dar si jmecher. -nu fi un pampalau -trebuie sa ai stilu tau original nu sa-i copiezi pe alti by GwessWho intrebarea mea este urmatoarea:Sunt timd, cum poat scapa de timiditate? Si nu neaparat ca as fi timid, dar ma gandesc ca sunt "urat" si nu am incredere in mine.Si fetelor, daca un baiat se comporta cu voi cum scrie mai sus, vi se pare ca ar fi mai cool? Eu zic ca daca ai face toate chestiile astea in limita bunului simt, aici ma refer sa nu exagerezi cu luatul in brate si alte chestii, cred ca ar fi foarte ok.Astept pareri; dau funda :* P. S Vreau sa ma schimb si vreau sa vad ce le place fetelor
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
De timiditate nu se scapa 1, 2 am scapat se scapa in timp trebuie sa-ti faci curaj sa le spui fetelor de exemplu in fata ca le placi nu sa le arati eu asa fac nu-s timid sunt tupeist. nu-mi place sa stau sa le arat sa nu se prinda
si sa-ti spun un pot :defect poti gasi la orcine, calitate mai greu adica trebuie sa vezi partea plina a paharului nu parte goala
de exemplu daca vrei sa iti schimbi stilul poti sa incerci si fizic nu doar pshihic de exemplu uite stilul meu
asa ma imbrac la scoala
-tricou alb( e obligatoriu )
-camasa cu desene sau carouri ( cu maneca lunca ridic manecile pana in dreptu umerilor si tin nasturi deschisi sa se vada tricou)
- blugi jmecheri
-in picioare adidasi scheitari... arat jmecher eu asa acum u poti sa-ti alegi un stil care sa te defineasca pe tine...
Eu zic. ca un baiat ne impresioneaza cand e el insusi si nu se preface. cum fac toti tipii din ziua de azi. se dau ceea ce nu sunt pentru a parea "cool" sau " jmeker"=]]
Didi vreau si eu sa-ti raspund ceva... eu nu ma prefac ca sunt ala ala sunt eu... si oricum sa-ti spun ceva daca nu esti cool macar incerci sa fi nu sa arati ca ultimu ratata ca daca esti un tocilar cu ochelari mama se uita la tine eu ti-o spun sincer eu nu ma prefac ca sunt ala asa arata asta e caracteru meu
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.225.117.1) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro