Nu neaparat! Trebuie sa fi rezistent la sex, adica sa rezisti cat mai mult timp ca sa nu te termini inaintea ei si binenteles sa cunosti cat de cat limbajul trupului sa nu astepti sa-ti spuna ea ce sa-i faci...
Știi tu vreun truc sa reziști mult? Sau doar experiență, practica zilnică face ca pe actul sa dureze mai mult? Sunt eficiente acele spray-uri cu lidocaina? Mai simți ceva de la ele?
Sa stii ca nu toate femeile pot sa aiba un squirt deci daca nu-ți iese nu e vina ta. Si nu multe femei pot să-și "dea drumul" doar de la penis. Multe au nevoie de stimulare clitoridiana
M-am gândit la asta și eu
Îți dai seama cat de mascul te simți când uzi tot cearșaful, câtă mândrie capătă un bărbat și satisfacție
Da de ce zic unii că e de fapt pipi?
"Fluizii eliberati in timpul ejacularii provin din glanda Skene, care inconjoara uretra si se aseamana cu prostata barbatilor." Acest lichid este asemanator cu emanatiile prostatei si nu are absolut nici o legatura cu urina. Ca si lichidul seminal, ejacularea feminina variaza in culoare si densitate, dar de cele mai multe ori este limpede, usor laptoasa, de consistenta apei.
Lichidul ejacularii feminine se elimina tot prin uretra, dar nu contine decat mici cantitati de urina, iar restul este ceva asemanator cu lichidul pe care il elimina prostata masculina, dar bineinteles lipsit de spermatozoizi.
Așa răspuns sublim mai rar
Off ce fete faine pe aici și eu nu va am
Iesi afară si cauta acolo nu aici
Poate de fapt toate suntem nebune si ne prefacem deștepte
Te referi la fetele de pe TPU? Pai tu nu ești nebună draga
E okkkkk. Trebuie sa iesi din zona de confort totuși
anonim_4396 întreabă: