anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ca sa imi raspundeti la intrebarea asta va trebuie sa imi cititi ultimele doua intrebari.

Mai intai asta:
http://www.tpu.ro/......m-fac-o_1/

Si dupa asta:
http://www.tpu.ro/......ww-tpu-ro/

I-am spus ce simt pana la urma asa cum m-ati sfautit, dar nu fata in fata pentru ca nu cred ca as mai fi avut ocazia...i-am zis pe facebook.Chiar a fost surprinsa ca imi place de ea, dar nu mi se pare a fi interesata..adica ea mai e cu un baiat cu,care am mai fost si inainte, dar nu cred ca o sa ramana mult cu el pentru ca e cam prost asa, si o sa o insele iar.Pe langa baiatul asta, s-a cuplat chiar ieri:)))) si cu altul, care nu e din localitate cu noi si nu s-au vazut pana acum(nu stiu cum a putut sa se cupleze cu el daca nici nu s-au vazut[o fi frumos al dracu':))]
Ideea e ca ea mi-a zis toate astea.Credeti ca vrea sa ma descurajeze?
I-am zis ca vreau sa imi dea o sansa dupa ce termina cu astia doi, iar ea a zis ca trebuie sa se intalneasca cu baiatul din afara localitatii si ca nu vrea sa renunte la niciunul :))
Eu i-am explicat ca daca vrea sa ma faca sa renunt, o poate face foarte usor..doar sa imi spuna ca nu va fi interesata de mine si ca nu vreau sa o presez.I-am mai spus ca nu vrea sa imi fac sperante degeaba, iar ea mi-a raspuns prin emoticonul asta :-?
Ce ma sfatuiti sa fac? nu vreau sa fiu varianta de rezerva

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Las-o ca e mai bine sa se cupleze cu altii pana sa incepti relatia, capata experienta si na, nu cred ca ti-ai dorii o neexperimentata care sa nu stie ce vrea de la viata

| BlakeLively a răspuns:

GOD, retrag ce am raspuns si la celelalte intrebari. laughing Dupa tot ce ai scris mai sus, fata mi se pare SLUT. ( no offence). Daca este cu 2 baieti in acelasi timp, (sper ca am inteles bine), atunci chiar ca nu merita. Exact cum ai spus si tu, niciodata sa nu fi roata de rezerva a cuiva. Las-o ca mai sunt si altele! Poate chiar mai bune, care te trateaza de la egal la egal, si care iti dau macar o sansa.

| Girlslovelife19 a răspuns:

Sper sa nu te superi pe mine, dar fata de care esti indragostit, e pusa pe glume. Ii place sa fie cu 2 baieti (sau mai multi) simultan, mie nu mi se pare normal. Are 16 ani si chef de distractie, nu poate avea o singura relatie pentru ca nu poate fii solidara. Din punctul meu de vedere esti deja o varianta de rezerva. Ea stie ca o placi foarte mult si ca esti dispus sa faci unele lucruri ca sa o faci fericita. Profita de bunatatea ta si te joaca pe degete. Iti garantez ca daca tinea la tine renunta la ceilalti pentru a fii cu tine. Am scris aceste randuri ca sa te ajut sa ai o idee despre ce e bine sa faci mai departe cu ea. Nu stiu daca sunt in masura neaparat sa dau asemenea sfaturi, dar avand in vedere ca sunt de aceeasi varsta cu ea am incercat sa-mi dau seama ce "joc joaca". Tu decizi daca ramai varianta de rezerva sau nu happy

| DiaaaaBlondii a răspuns:

Tu ai fii de acord sa fie cu tine si pe langa sa mai existe un alt baiat? Daca cu astia doi face asaa gandeste-te ce o sa faca cu tine..pentru ca pana acum s-a folosit de tine cum a vrut. Eu zic sa renunti la eaoh go on las-o balta, exista mult mai multe fete care te-ar aprecia.

Întrebări similare