anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ca sa-l uit pe fostul m-am combinat cu un alt baiat, care e chiar dragut, imi e simpatic, dar nu simt nimic pentru elsad Nici macar o simpla atractie, nimic. El imi face toate poftele, ma alinta dar eu inca ma gandesc la fostul...nu pot sa mi-l scot din minte. Si orice plimbare imi aduce aminte de elsad Si stiu ca e in zadar, el este cu alta, dar i-a zis unui prieten ca inca tine la mine, doar ca nu mai indrazneste sa se intoarca pentru ca stie ca nu-l voi mai ierta niciodatasad El sincer isi bate joc de prietena actualastraight face o baga in seama cand are chef...

Nu stiu ce sa fac cu acest baiat...cred ca mai bine ma despart de elsad pentru ca nu vreau sa-si faca sperantecrying
Voi ce credeti?:-

Răspuns Câştigător
| ThePunisher a răspuns:

Din momentul in care te-ai 'combinat' cu actualul, i-ai dat sperante. Desigur, nu e bine sa stai intr-o relatie in care nu te atrage nimic la persoana cealalta dar, de ce naiba te-ai combinat cu el doar ca sa-l uiti pe fostul? Nu te-ai gandit ca te folosesti de el ca si cum ar fi un obiect si nu o persoana? Daca te impaci cu fostul, stii cum se spune 'ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust'. Faci ce vrei, e viata ta, dar altadata gandeste-te si la cei din jurul tau, nu doar la ce vrei tu, ce iti place tie, etc.

6 răspunsuri:
| clau1093 a răspuns:

Daca este adevarat ce i-a zis fostul aceului prieten atunci prima data vorbeste cu fostul tau. Daca merita sa-l ierti, iarta-l. Depinde care este motivul pentru care v-ati despartit. Si in legatura cu actualul, daca nu merita iertat fostul si ce ai auzit este o minciuna atunci eu spun sa mai stai cu el pentru ca poate cu timpul vei simti ceva pentru el daca este dragut si-ti place. Funda?batting eyelashes

| Prezidentul a răspuns:

Nici daca te excita nu te satisfake happy?

| PrecioussGirl a răspuns:

Sunt de aocrd cu claudia insa daca nu ajungi sa simti ceva pentru actualul? o sa isi faca sperante, o sa il ranestiwinking si s-ar putea sa te simti prost. daca nu simti nimic pentru actualul nu are rost sa ramai cu el, o sa ii faci lui mult rau. si nu cred ca iti doresti asta.

| lucik93 a răspuns:

Din situatia ta actuala eu zic sa ii spui adio actualului.cum ai zis si u sa nu isi faca sperante false si sa vb cu fostu.pentru ca se observa ca il iubesti pe fostul si mai dai o sansa poate de data asta va fi mai binehappy

| diiiiiiia a răspuns:

Ft.fix da fix aceiasi situatie am avut`o eu acum o luna happy. Deci iti zic din propria experientaa :*
Eu m`am desp de baiathul ala care chiar ma placea si ma alinta la fel ca la tine.era super dar doar pentru el. pentru ca eu cand ma sarutam cu el ma gandeam cu e celalat cu care am fost si`l iubeam.i-am zis ca numai pot pastra relatia cu el pentru. cu inca ma gandeam la fostul.el m`a inteles si a zis ca e OK ramanem prieteni. dupa cateva zile de la despartire am vb cu fostul si spre surprinderea mea ne-am impacat.intradevar si eu i-am zis lucruri frumoase :ca inca ma gandesc la el si ca am plans doua nopti la rand pentru el, cu vreau sa fim din nou impreuna si el a zis ca vrea (si intre timp era cu alta, ca si la tine ).si s`a desp de aia cu care era si inca suntem si acum impreuna de app 2 luni love struck.si de acum m`am horatat sa-i spun tot ce am pe suflet.sa fiu eu. sa fiu naturala.sa nu mai ascund nimic de el.si merge bine acum. sper sa tina asa in continuare.eu zic sa te desp de asta cu care esti acum.ca il,, chinui" si pe el ca nu`i arati dragoste din toata inima. vb deschis si cred ca o sa te inteleaga. apoi incearca sa vb cu fostul poate va impacati daca mai tine la tine inca ii va fi usor sa se desp de aia cu care e acumbatting eyelashes.tu nu o sa-l poti uita ca asa am vrut si eu sa-l uit si sa merg mai departe dar vad ca din cate ai zis mai sus esti ca mine mai sufletista :*. poate o sa mearga si la tine faza :*.ia id`u meu poate mai vb :diutsa_tha.bafta :*:*>big grin

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ai vrut sa iti revii tu profitand de alta persoana.E bine ca macar ti-ai dat seama ca doar il ranesti in relatia actuala.

Trebuia sa fii o perioada singura ca sa-ti treaca sparantele si dezamagirile cu fostul.

Spune-i actualului ce simti,in linii mari, nu pomenii de faptul ca inca tii mult la fostul, ci doar ca esti confuza si inca ranita.Propune-i sa o luati mai incet si chiar sa va despatiti in caz tu esti hotarata sa faci asta.

Ai dreptate, tu nu ai ce sa ii oferi in momentul asta si ar fi crud sa ii lasi alta impresie.