anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ca sa prafrazez CTP-ul: De ce se calcă oamenii în picioare zile şi nopţi ca să pupe racla?

11 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Imi face mie impresia, sau tu chiar calci cu cizmele in credinta si sufletul omului? La saracia din jurul nostru si la bataia de joc la care sunt expusi oamenii de cei care ne conduc, gasesc normal sa creada in ceva...gandeste-te ca poate 90% din acesti oameni nu lucreaza si vin doar cu speranta de a-si gasi o cale pe acest Pamant pentru supravietuire, nu neaparat sa "pupe racla"? Oare ei sunt adevaratii pacatosi de la noi, din Romania?
CTP-ul este dus cu pluta...arata la fata asa de acru, de parca mananca numai corcoduse crude...pe asta oare il iubeste cineva? Poate doar tu ca esti @dumnezeu, nu?

luciana
| luciana a răspuns:

Eu as gandi altfel : In viata trebuie sa fim Toleranti, poate ca Credinta pe unii ajuta si cred ca le rezolva unele probleme; uite azi, am fost la biserica de langa casa, pentru a ma spovedi si impartasi dupa postul tinut pentru. ca cel mic sa se faca bine si rezultatul la biopsie sa fie unul bun; si mie imi face bine acest fapt, am cugetul impacat ca am facut-o, dupa atata suferinta, necaz si incertitudini. Nu sunt habotnica, dar am credinta in D-zeu si datorita lui, dupa boala crunta si grea, uite,- Traiesc,- cand altii, mor dupa primul an de aceasta boala crunta ...Si mai cred, ca fara el, nu suntem nimic pe acest pamant trecator si nu mi-e rusine deloc, sa o spun... As vrea ca prin aceasta, sa nu supar sau contrazice pe nimeni, cai suntem liberi in gandire sau Crez si sper ca as va fi ...Cu bine draga D-zeu, scuza te rog de azi te-am suparat cu ceva. Lucien.

| rebeca a răspuns:

Mai iti dai seama ca motive sunt multe.
Adevarul este ca in Romania nu exista interes, nu se poate organiza nimic, lucrurile astea se pot face intr-un mod mult mai linistit daca ar gandi cei care se ocupa.
Si din pacate sa fim sinceri, multi merg pentru mancare, pentru ca in tara asta, nu poate exista un servici decent si un salariu din care sa te poti intretine, pentru toata lumea.Si atunci clar ca se calca in picioare pentru ca la romani nimic nu este mai bun decat ceea ce primesti pe gratis!

| rozalia25 a răspuns:

Din lipsa de bun simt. Adevarata credinta incepe cu bunul simt, cu respectul fata de aproapele si Dumnezeu, cum zicea si Steinhardt in scrierile sale.Credinta nu e superstitie (cel putin asa ar trebui sa fie) ci manifestare a dragostei.

| kllass a răspuns:

Dumnezeu :)...srl tau e foarte profitabil. http://www.evz.ro/......doua-zile/

| selef a răspuns:

Un motiv ar putea fi spiritul de turma.

| Mefisto23 a răspuns:

De paranoia. Esti la fel de aproape de Dumnezeu si in confortul casei tale. Casa Domnului nu e biserica ci propriul nostru suflet, daca vrem sa-i oferim gazduire. Nu sunt cine stie ce habotnic ca sa merg mai departe cu opinia, dar de la manifestarile astea cu racle si oameni care se calca in picioare uneori parca lipsesc doar artificiile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De prost, prostia romanului fara carte ai vazut intelectuali> cred ca s-au ratacit, mergeau altundeva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@elena - cred ca faci referire la alta intrebare.
Pentru informarea ta, nu sunt fan CTP, chiar dimpotriva, lucru care se poate lesne observa din alte postari de-ale mele. Multumesc pentru intelegere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lipsa intelect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Conform categoriei, din... Dragoste (si Sex?)! tongue