In primul rand cresti ca nu esti nimic altceva decat un frustrat. De ce spun asta? Pai din formularea ta '' va place cand v-o baga?'' Ce as avea de zis in legatura cu acest aspect? In primul rand, logic si normal ar fi sa le placa. Iti poti da seama din asta fie daca ai reusit sa treci de virginitate, fie daca iti pui putin creierul la contributie si iti dai seama ca daca nu le-ar placea, in cateva sute de ani o sa fim pe cale de disparitie. Al doilea lucru pe care doresc sa il punctez, ar fi formularea ta. Eu zic sa te duci la mama ta si s-o intreci daca i-a placut cand i-a bagat-o taica-tu. Sa vezi ce iti zice. De altfel, daca te-ar duce capul, ai putea sa intrebi daca ii place cand face dragoste si altfel sta problema. Plin internetul asta de retardati, sa-mi bag p***
Pai daca habar nu ai ce simte o femeie cum poti sa te contrazici cu mine? Daca te doare in pix de parerea mea nu mai posta aici. Incerca sa-ti faci o prietena si poate cu ea sa vorbesti ce ar trebui. Nu sa stai ascuns ca un gandac in spatele calculatorului si sa pui intrebari la care orice adolescent ar trebui sa stie raspunsul. Acum baga capul in pamant si treci in vagauna de unde ai iesit. PS: nu se poate trai cu laba toata viata.
Pai daca ai fi avut pana acum o relatie serioasa cred ca ai fi aflat ce simtea. Vad ca esti idiot si nu pricepi, imi pierd timpul de pomana. Una peste alta, vorbim peste 10-12 ani, ca o sa stii sigur raspunsul la intrebarea asta. Cand ma gandesc ca tara o sa fie populata de specimene ca tine ma ingrozesc.
Ba ovidiutz! pana si eu stiu ca le place gandeste-te! daca nu lear place nu am mai exista pana acum aproape toate femeile de pe pamant fac dragoste deci inseamna k le place! k daca nu le placea nu faceau de ex tu cand erai mic faceai laba k iti placea nu k nu aveai ce face cu mana dar ce sa stie prostii din lumea asta?
Mie imi place rau de tot,daca asta ar fi un sport l-as practica mereu e asa marfa, te simti atat de implinita, ahhhhhhhhhh
Adrian4123 întreabă:
supadeceapa întreabă:
Anonima17191 întreabă: