Salut! Nu imi place la A ca e gelos si gelozia cauzeaza violenta si multe altele.Pe de alta parte e si bine, ca ar si el dreptate.Cand esti cu el, cu el sa fii, nu mai sta de vorba cu altii.Trebuie sa iti asculti inima in aceste situatii draga mea punand in balanta ceea ce s-a intamplat in trecut.Cine s-a purtat urat in trecut o va face si in viitor asa ca ai grija ce alegi! Bafta! :*
Ce poveste intotochiata! Nu stiu, posibil ca A sa fie gelos ca tu te intelegi mai bine cu L! Cel mai bine este sa ii iuti pe toti! Crede-ma...
Pai eu asi spune sa ramai cu X daca iti mai place de el sau cu L dar L e prea mare sa spun asa. Si sa spun asa ramai cu care simti ca este mai potrivit sau cel mai frumos
Nu stiu din vorbele tale A pare foarte de treaba L si el pare de treaba dar uite ucm sta treaba gandestele in felul urmator
daca intelegi ce vreau sa spun o sa intelegi cu adevarat
pune 2 biletele inntr`n biletel scrii A si intr-un biletel pui L apoi le amesteci bine si tragi unul si vezi ce scrie si ascultati inima!
ai vazut episodul acela din Hannah Monatna de avea de ales intre jake ala is ina unu?
ceva de genul
dar daca ti mai mult la L si el tine la tine Ft bine ia-l pe el A nu prea poate tine la tine deware daca ar fine iar da papuci fetei aceleia si tear lua pe tine
Bafta!
Ps: Da ma uit la Hannah Montana. nu rade
Daca as fi in locul tau le-as da papucii tuturor ... ca, am facut haz de necaz, dar, mai in gluma, mai in serios trebuie sa iei o hotarare:
Eu cred ca "L" s-a comportat normal, fata de ceilalti doi, adica, "A" a vrut sa il eviti pentru ca se intalnea cu altcineva despre care ai aflat pe neasteptate si de "X" nu mai vorbesc...
Cred ca "L" este cel care te place cu adevarat.
Funda
Pai thea. am citit povestea ta. si e foarte complicata
1.As vrea sa stiu cum de ai putut sa ii chemi la tine acasa pentru a va uita la serial etc? parintii tai stiu? daca vroiau sa profite de tine puteau f usor deoarece nu e asa de sigur sa fii doar tu si un baiat cu 4 ani mai mare acasa.Fi mai atenta! sfatul meu
2. Avand in vedere ca A are prietena si a spus ca nu poate fi cu tine din cauza diferentei de varsta... daca te-a sarutat, te-a sarutat doar din amuzament. baietii mai mari profita mereu de fetele mai mici si naive
3. pupicii de la "pa" cu L pe messenger nu inseamna nimic.pentru tine da, dar pentru el n-ai de unde sa stii. pot fi doar din amicitie sau... daca doresti sa afli poti sa vorbesti cu o prietena foarte buna sa vorbeasca ea cu L pentru a afla mai multe dar pacalindu-l ca tu nu sti nimic si rugandu-l sa nu iti spuna doar daca senimentele sunt reciproc. daca nu vor fi, prietena ta iti va spune, el nu va sti ca tu ai aflat, si relatia vostra de prietenie nu se va strica.Am patit si eu ceva asemanator, si acelasi lucru l-am facut si am aflat ca el a spus despre mine ca sunt draguta dar nu genul lui si acum eu stiu adevarul, el stie ca il plac dar relatia nu s-a stricat pentru ca el nu stie ca eu stiu ce a zis despre mine
Sper ca te-am ajutat! Incearca! La mine a mers!
Succes!>