Ma fato! Ai inundat site-ul cu intrebarea asta, ai pus-o de o groaza de ori.Inceteaza! Ai primit raspunsuri, mai mult de atat nu poate face nimeni.
Oricum eu din cauza lui X si L, eu nu mai inteleg nimic.
Ai pus de 40 de ori intrebarea asta? tu nu te mai uiti la raspunsuri cretio dupa ce pui o intrebare?
Baiatu acela x te folosea doar, dar ai zis ca e iesit din discutie deci nu mai vb de el.
A cred ca te place dar nu stie ce vrea, la fel ca tine in legatura cu cei doi frati.
daca eu asi fi in locu tau si lasi iubi pe L nu asi renunta la el pentru A care nu a stiut sa te aprecieze bagand motiv varsta, nu e diferenta mare, uite prietenu meu are 21 eu am 15 si ne iubim enorm, nu conteaza varsta. nu cred ca ar merita sa sa ii dai sansa lui A sa fie ce a fost pentru ca are prietena si daca acelei fete ii face asa inseamna ca mai tarziu te-ar face si tie la fel dupa ce nu ar mai sta cu fata aia, daca tu crezi ca acel baiat L merta atentia ta atunci fi prietena lui mai presus de orce si mie mi-a placut doi frati si stiu cum e de aceia cred ca ar trebui sa te gandesti bine pecare il placi cu adevarat si care te merita eu zic ca L. SPER CA TI-AM FOST DE AJUTOR
Eu zic sa il alegi pe L, deoarece a a zis ca ori ramaneti prieteni, ori bye. Iar daca tu vei accepta sa fii cu el din nou chiar daca el are o prietena, va crede ca tu esti la picioarele lui. Te rog funda daca te-am ajutat. Pup:*