Nu inteleg de ce te agiti asa de tare cu "care ma place?", atat timp cat nici tu nu sti de cine iti place.Nu am inteles foarte multe din povestea ta, m-am incurcat in X si L si frati-su .
Cred ca baiatul X chiar te foloseste, adica te mai intrebare daca vrei sa se comporte la fel dpce sa desp de tine ce mai e si cu baietii astia, dar baialtul L mi se pare dragut cred ca te place si ar trebui sa actionezi asa poti sa il ranesti pe X daca nu il mai placi doar ca sa nu ai remuscari! sper ca ti.amfost de ajutor
Eu zic sa ii lasi pe toti, si esti fericita! nu ii mai schimba ca pe ciorapi, ca nu merita adica u treci de unu la altu'?
prima oara de X care se folosea de tine si l'ai\te'a parasit
dupa cu celalt care ti'a zis ca ala se foloseste de tine si te'a parasit pentru alta >>adica, ramanem prieteni sau bye...
Eu zic ca este o prostie. Daca iti placea de asanumitul X atunci nu mai erai atrasa de asanumitul L.Plus ca sunt frati; fata, esti o adevarata scorpie. Maine, poimaine o sa spui ca te-ai indragostit de A, apoi de B apoi de R si tot asa pana termini tot alfabetul.Sincer,zau ca numeriti pe nimeni.Asa ca transmite lui X si L si R si S si P si N si M, ca eu cred ca ar trebui sa se desparta toti de tine!