| mytzzy_8364 a întrebat:

Cam am o problema cu gelozia si dati-mi si mie un sfat si daca vreti sa fim priteni lasati id vostu:X

mes si id:*(ar fi bine sa fie, din constanta)

4 răspunsuri:
| LifeInColors a răspuns:

Salut! Si eu am probleme cu gelozia. Chiar nu suport ca cineva sa aiba ceva ce eu nu am, sau sa primeasca laude+ ce sa mai zic de baieti, la capitolu ala, cateodata abia ma pot abtine sa fac scandal unora. Pentru a scapa de gelozie, ar fi bine ca in situatii de genu ala sa te gandestica nu te ajuta cu nimic sa fii asa, sa incerci sa te calmezi si sa te gandestica si u poti proceda la fel. Mult succes!:*

| Virkno a răspuns:

Ori cat ai incerca nu poati scapa de gelozie e un sentiment care nu te lasa in pace nu stiu incearca sa te stapanesti cand apare acest sentiment.

| computerizatul a răspuns:

Id: dj_yyy_tudor@yahoo.com. si daca vrei sa te ajut cu problema da-mi mai multe detalii.

| sohappyIcoulddie a răspuns:

Hei buna. 90% din populatie are aceasta problema cu gelozia si, din pacate sau din fericirethinking si eu fac parte din aceasta categorie. Nu suport cand iubitul meu vb cu o fata, nu suport cand iubitul meu sta cu prietena mea cea mai buna, nu suport nici o fata in jurul iubitului meu. nu stiu daca asta e o greseala dar asta e o dovada de iubire. Eu stiu ca el pe mine ma iubeste si ca nu ar trebui sa imi fac griji dar niciodata nu ai la ce sa te asteptilaughing.
Sfatul meu este sa ramai asa cum esti, gelozia intr-adevar este o boala fara leac. Dar un mic secret este ca daca esti geloasa sa nu te dezlantui in fata tuturor si dct in particular in fata iubitului tau sau daca nu e inca, in fata baiatului pe care il placi.
Sper ca te-am ajutat!:*