Daca un baiat intalneste o fata care il atrage din prima uita de aceste criterii.
Fetele nu uita intotdeauna
Deci atractia nu este iubire, stiind chestia asta nu poti spune ca femeile ajung sa iubeasca banii, din moment ce deja am spus ca sunt atrase de bani, dar atractia nu este acelasi lucru cu iubirea.
La inceput vor fi atrase de bani si apoi ajung sa iubeasca barbatul. Daca barbatul desi are bani, dar are un comportament indezirabil, atunci femeia nu o sa il iubeasca.
Poti compara atractia si iubirea cu caramizile si casele. O caramida nu este acelasi lucru cu o casa. Caramida creaza casa (nu una, evident), dar nu poti spune ca o casa este acelasi lucru cu o caramida. Si da, fara caramizi casa nu ar exista, dar casa este ceva mult mai complex decat o caramida sau o galeata de caramizi.
Ne intelegem tot mai bine, desi femeia iubeste banii barbatului apoi daca vede ca e zgarcit numai il iubeste dar daca nu e zgarcit il iubeste in continuare, ca ajungem la caracter, daca femeiile ar iubi cu adevarat barbatul cum de 70% divorteaza cand el castiga mai putin ca ea? mie cand cand imi place de o fata, fata aia nu scade in ochii mei daca devine saraca pentru ca o iubesc pe ea, la voi e invers daca el da faliment s-a cam dus iubirea
Nu neaparat daca este zgarcit, daca o bate, nu o respecta, nu are timp de ea, o ignora etc. Bineinteles ca in ochii tai o fata nu va scadea daca este saraca, pentru ca asa cum ai spus mai sus asta nu este criteriul de alegere al femeilor. O fata care va scadea mai mult in ochii tai, din perspectiva unei potentiale partenere, va fi o fata urata, cu cosuri, fara sani si fara fund, caci asta este criteriul dupa care barbatii isi aleg femeile. Si la fel, daca femeia nu ofera sex barbatului, barbatul o va parasi pentru alta. La fel cum si barbatul zgarcit, va fi parasit de femeia sa.
Femeilor le pasa mai putin de asptectul fizic (nu il ignora complet), prefera mai mult stabilitatea si personalitatea. La inceput vor vedea stabilitatea financiara, caci asta sare in ochi. Cu timpul vor vedea si personalitatea si atunci incepe dragostea. Daca personalitatea este ok evident. Pentru ca pe langa stabilitate financiara, femeile cauta si stabilitate emotionala si pisihica. Vor cauta un om cat mai stabil din toate punctele de vedere.
Barbatii pe de alta parte au trei criterii de selectie a femeilor, atractie fizica, personalitate si suportul pe care femeia il poate il oferi. Atractia fizica va fi prima care va sari in ochi, evident nu poti spune ca este vorba de iubire. Daca este o fata foarte frumoasa, dar are o personalitate nasoala si nu il ajuta pe barbat emotional vorbind, da va fi parasita. La fel ca un barbat cu bani care este instabil emotional si psihic (iar acum nu ma refer la nebunii care trebuie institutionalizati). Daca femeia este urata, dar are celalalte doua trasaturi si daca de regula, barbatul nu gaseste una mai buna se va limita la femeia aia. La fel cum daca barbatul este sarac, dar este stabil emotional si psihic, va fi o potentiala alegere pentru femeie, pana in momentul in care va gasi unul cu mai multi bani, dar cu aceeasi stabilitate psihica si emotionala ca primul.
Nu este greu de inteles, daca stii ce este iubirea. Banuiesc ca nu ai experimentat-o. Atractia este ca o momeala. Te intriga suficient incat sa vrei sa verifici si sa vezi despre ce este vorba. Iubirea este ceea ce te face sa iti doresti sa ramai dupa ce ai prins momeala si dupa ce ai fost prins in plasa.
La fel cum atractia fizica pentru o femeie frumoasa nu inseamna ca este iubire.
Ba da bunny am exprimentato,de aia si spun ca nu inteleg cum pot uni asocia banii cu iubirea,nu stiu pentru mine nu se poate ca banii sa fie un motiv sa iubesti,daca ma intelegi,eu n-am iubit fizicul ei,nu era frumoasa,nu am iubit averea ei ca era saraca, i-am iubit caracterul,si cred ca cand iubesti banii,fizicl nu conteaza asa mult,in ziua de azi nu exista iubire doar intrerese materiale/sexuale atat, asta vad eu, fetele disperate dupa banii, barbati dupa sex, rar fete sincere, tu macar esti sincera
Nu cred ca ai experimentat-o, pentru ca altfel nu ar fi greu sa disociezi atractia pentru bani de iubire. Femeile nu asociaza banii cu iubirea, asociaza banii cu atractivitatea unei persoane. Daca barbatul are un caracter nasol femeia nu va sta, chiar daca are el toate bogatiile de pe lume. Tocmai din cauza asta atractia nu este acelasi lucru cu iubirea. Da, la inceput va fi atrasa de banii lui si va incerca o relatie cu el. Dar daca el are un caracter nasol acea atractie nu se va transforma niciodata in iubire. De aceea spun ca pentru femei ambele lucruri conteaza in egala masura. Caracterul cat si stabilitatea financiara. Femeile sunt pur si simplu mai complexe cand vine vorba de cautarea unui partener pentru ca vor o combinatie de lucruri.
Am fost cu o fata un timp am iubit-o mult de tot, ceea ce spui tu acolo are o logica rationala chiar am citit ca o femeie investeste mai mult biologic ca barbatul, adica ea 9 luni e gravida, ea ingrijeste copilul, ea are un singur ovul, sti e ca daca ai avea ceva valoros da doar o data la 28 de zile e logic ca nu l-ai da pe nimic da un barbat are 400 de milioane deci pentru el e mai usor s faca sex ca investeste mai putin
Acest studiu arata mai mult perceptiile diferite ale barbatului si ale femeilor asupra vietii de familie, dar bineinteles ca iubirea ramane un sentiment, o pasiune si o decizie. In legatura cu studiul, iti recomand cartea "Creierul lui, creierul ei", de Walt&Barb Lariomore, unde se vorbeste mai mult despre aceste diferente.
http://www.elefant.ro/......49276.html
https://www.youtube.com/watch?v=4uf3Prl8JWA
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: