| Mariela_1621 a întrebat:

Cam care ar fi riscurile masturbarii cu un burghiu? ( rog seriozitate )

Răspuns Câştigător
| Anakatsu a răspuns:

0 riscuri este indicat sa t masturbezi cu un fierastrau nu cu un burghiu

43 răspunsuri:
| Elly_4267 a răspuns:

Vaii` cat am ras si la intrebarea asta laughing

Vorba celor de mai joshee hee

O sa ai... cat o galeata laughing

| 2122009 a răspuns:

Nu cred ca exista riscuri da sigur o sa ramai gravida si copilul o sa fie mester de mic laughing))

| Cookiee9712 a răspuns:

Fai fata sa mor eu esti proasta rawlaughing tea scapat mama ta in cap cand te-a fatat? hai sa fim serioaselaughing daca te plictisesti gasesteti alta ocupatie nu mai pune intrebari stupide pe TPUwinking

hai pahappy

| Sconcsiş a răspuns:

Nici unul

| catalin94 a răspuns:

Inainte de a te masturba cu el incearca sa il dezinfectezi poate cauza o infectie f urata care te va afecta toata viata...

| pwp a răspuns:

Offf

| camionagiull a răspuns:

Nu e frumos sa faci asa ceva cu burgiul de la vagon. locomotiva fa si tu cu o masina furei toba si bagat-o in **** laughing))))

| mistikk a răspuns:

Risti sa ramai insarcinata si sa nasi... daca este baiat va lucra la "Drumuri si Poduri" daca este fata va lucra ...pe drumuri si sub poduri laughing

| Carii a răspuns:

rolling on the floor paithinking nici un risc. dar nu uitabatting eyelashes. mai bine ia picameru.smug pentru senzatii de ne-uitat smug da sa ne zici cum a fosthee hee rolling on the floorlaughing) super raspunsuri rolling on the floor

| Iadhira a răspuns:

Bai fato asa te vreau numai ai grija sa nu-ti ajunga p***a piscina ca poate vin astia vara la tine, auzi nu vrei sa incerci si cu niste cabluri de curent sa vezi atunci senzatie si orgasm... Te pup am slabit cateva grame de la raslaughing... p. s. mai mergi la biserica maiwinking

| ioana_6047 a răspuns:

Poate ar fi 1 risc mic... dar mai bine iei o drujba sa nu stai cu teamarolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, senzatia ar fi smekera rau de tot, gandesc eu, existand un singur risc minor, o sa te tai de o sa te gaseasca dracii, pe scurt o sa te pisi strecurat, in toate directiile, dar daca nu te deranjeaza te rog incearca dar parerea mea e sa incerci sa sari de pe un bloc si sa te infigi intr-un stalp, asta intr-adevar senzatie tare.nu crezi?

| missdeny a răspuns:

Ce intrebari stubide pui acum serios.
Fara suparare.