| Mariela_1621 a întrebat:

Cam care ar fi riscurile masturbarii cu un burghiu? ( rog seriozitate )

Răspuns Câştigător
| Anakatsu a răspuns:

0 riscuri este indicat sa t masturbezi cu un fierastrau nu cu un burghiu

44 răspunsuri:
| camionagiull a răspuns:

Nu e frumos sa faci asa ceva cu burgiul de la vagon. locomotiva fa si tu cu o masina furei toba si bagat-o in **** laughing))))

| Iadhira a răspuns:

Bai fato asa te vreau numai ai grija sa nu-ti ajunga p***a piscina ca poate vin astia vara la tine, auzi nu vrei sa incerci si cu niste cabluri de curent sa vezi atunci senzatie si orgasm... Te pup am slabit cateva grame de la raslaughing... p. s. mai mergi la biserica maiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mor de nu esti debilaaaaaaaaaaaaaa!

Da-te drea** de retardata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atata timp cat ii pui prezervativ nu exista nici un risc.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici una

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai exsta riscul sa-ti faci a 8-a gaura, pe care s-o folosesti tot la sex, poponare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, senzatia ar fi smekera rau de tot, gandesc eu, existand un singur risc minor, o sa te tai de o sa te gaseasca dracii, pe scurt o sa te pisi strecurat, in toate directiile, dar daca nu te deranjeaza te rog incearca dar parerea mea e sa incerci sa sari de pe un bloc si sa te infigi intr-un stalp, asta intr-adevar senzatie tare.nu crezi?

| Iubiticatahh a răspuns:

Deci fatoo! tin sa spun ca esti p*****a de bubui rolling on the floor ori asta, ori crezi ca devii mai interesanta daca pui astfel de intrebari. du-te dr*Q de retardata!

| missdeny a răspuns:

Ce intrebari stubide pui acum serios.
Fara suparare.

| nitro2010 a răspuns:

Am auzit ca cu arborele cotit este mai misto daca sti cei aia sper sa merite efortul si efectul pe masura ta draguto

| Alina_2804 a răspuns:

Nu vreau sa fiu prea rea. dar chiar nu gasesti un barbat ...care sa te satisfaca?

| Elly_4267 a răspuns:

Vaii` cat am ras si la intrebarea asta laughing

Vorba celor de mai joshee hee

O sa ai... cat o galeata laughing

| Carii a răspuns:

rolling on the floor paithinking nici un risc. dar nu uitabatting eyelashes. mai bine ia picameru.smug pentru senzatii de ne-uitat smug da sa ne zici cum a fosthee hee rolling on the floorlaughing) super raspunsuri rolling on the floor

| Oanna_7528 a răspuns:

Seriozitate? laughing rolling on the floor mor... nu am cuvinte laughing