| D33d33wttzzaaaaaaa a întrebat:

Cam care sunt indiciile ca un baiat te place? Mai detaliat, va rog.

Si mai e ceva, legat de tachinari, cum fac diferenta dintre iubire si ura? Ca cica daca se poarta mai urat cu tine, fara ca tu sa-i fi facut nimic, ar putea insemna si ca te place si vrea sa-ti iasa in evidenta, dar nu stie cum.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar putea insemna ca te place sau ar putea insemna ca te detesta si de aceea se poarta urat cu tine. Cel mai sigur semn, este cand un baiat se poarta foarte frumos cu tine: nu te jigneste, iti cauta compania, iti spune vorbe frumoase, iti ia apararea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comportamentul urat nu are nici o motivatie, astfel de persaone nu trebuie sa stea in preajma ta.

| Corinne a răspuns:

Nu stiu daca sunt indicii. dar sunt cateva semne care te pot pune pe ganduri intrebandu`te daca te place sau nu. un baiat cand te place.ar face cam orice.(asta pana ajunge unde isi doreste).sa fie mai atent cu tine, sa te intrebe mai mereu ce mai faci si nu numai.doar sa se bage in seama si sa-l faci fericit ca vorbesti cu elhee hee, incearca pe cat poate sa aiba grija de tine, iti ia apararea. pur si simplu se da la tine.ar mai fii si alte motive pentru care sa-ti dai seama ca te place. dar nu`mi mai vin in minte. pur si simplu iti dai seama cand vezi cum se comporta cu tine si cum se comporta cu alta fata! happy
Cat despre tachinari.nu stiu.eu cred ca daca un baiat te place nu poate sa se poarta urat cu tine si sa te faca sa suferi(numa un needucat si un taranbig grin poate face asta.parerea mea).asta depinde de fiecare persoana. happy
Sper ca te-am putut ajuta.happy
Bafta!kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una imi dau seama cand ma place un baiat pentru ca se uita insistent si zambeste mereu mai sunt genu de baieti care nu vor sa arete ca ma plac dar totusi se uita asa cu frica sau ancearca sa_ mi atraga privirea a vorbi frumos sau a se da la alta fata pentru a ma indispune pe mine si sa fac ieu primul pas sa ancep sa vb eu cu el prima

| bobocel1997 a răspuns:

Deci sa o luam cu inceputul:el te tachineaza...depinde ce fel de tachinari

daca iti zice ca esti urata, proasta inseamna ca te uraste

daca te tachineaza fara sa te jicneasca ci doar sa te faca sa razi e un semn

semnele sunt:se poarta frumos cu tine, vorbeste cu tine destul de mult, te face sa razi si iti ia aparareawinking

mult succes si tine-ne la curentwinking

| lore_lollipop a răspuns:

Chestiile de genul ca se poarta urat ca sa atraga atentia sunt o aiureala.Nimeni nu se poarta urat cu cineva de care se simte atras. Dimpotriva, un baiat este mai dulce si mai dragut cu cea de care ii place, se poarta frumos, se ofera sa o conduca acasa, o suna, o ia de mana, ii cauta compania.

| D33d33wttzzaaaaaaa explică:

@lore: Pai am citit eu undeva ca s-ar purta asa din lipsa de alte idei mai inteligente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se comporta diferit si vb mai mult cu tine.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te tachineaza pentru ca te iubeste asa cred eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi nu stiu ce sa spun.asta difera de la baiat la baiat. daca sta cu tine mereu daca sunteti in aceeasi scoala liceu ma rog.vine in fiecare pauza sta cu tine
daca esti suparata de binedispune.iti da din mancarea lui imparte cu tine efectiv. vorbiti des pe mess.de astea. i

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ghdsjkal