La fetele incepatoare, nici macar repetitia clasica nu poate garanta orgasmul, fara oral.
Ar trebui sa incepi cu un oral ca lumea, si daca dupa classic nu i-a ajuns, ii oferi un bonus, tot oral.
Dar de ce te temi ca ii va mai trebui?! Foarte putine fete ajung la orgasm la primele acte sexuale clasice, dar oralul e campion!
Fa-ti mai bine probleme daca stapanesti arta preludiului, sa fi curat, manierat, manichiura impecabila si sa nu iti miroasa nimic neplacut!
Fetele tinere si ne-prostute, care stiu ca nu pot ajunge la orgasm din prima, apreciaza mult tandretea si rabdarea si stiinta de a stii sa te porti cu ea, sa o exciti gradual si sa o mangai si saruti si satisfaci digital si oral.
SEXUL NU E CIOCOLATA!
Ca sa nu lasi fata neterminata, intai incepi cu ea, asa cum este si normal si dupa ce ii produci macar un orgasm clitoridian, ajungi si la sex cu penetrare.
Vai.ce complicat sta treaba cu asta
Se apreciaza ca actul sexual NORMAL tine in jur de 7-10 minute timp in care se presupune ca ambii parteneri ajung sa aiba/sa simta satisfactia oferita de orgasm si de ejaculare. Insa in cazul in care baiatul este lipsit de experienta sau este mult prea emotiv si/sau mult prea excitat si din acest motiv ''se termina'' prea repede, inainte ca fata sa ajunga la starea de orgasm sau de placerea oferita de sex, baiatul respectiv trebuie sa continue actul printr-o cunilitie combinata cu ''degetica'' indiferent de cat timp este necesar sa o practice, pana si fata... se va termina si ea. Insa exista posibilitatea (care se produce deseori), ca intre timp penisul sa reintre in erectie si sa inceapa un al 2-lea act sexual. Sanatate!
1. până are partenera cel puțin un orgasm;
2. ai o limbă și zece degete. Învață să le pui să facă ceva util și plăcut!
După părerea mea, nu există o limită de timp.
E în functie de parteneră.
Cel mai bine e să "te țină" cel puțin până termină ea.
Cu timpul, când capeți experiență, înveți să te controlezi și nu mai e atât de dificil.
Eu sunt fata si pentru mine o partida de sex de calitate trebuie sa dureze minim 15 minute dar nu mai mult de 20 min.Ce e prea mult strica! Daca ju ii ajunge mai faceti odata sau de 2 ori :-))
Boss sunt virgin...
Nimic nu e usor la inceput.Nu te astepta sa fie perfect din prima mai ales daca esti virgin. Daca fata tine la tine va avea rabdare si te va intelege.Ea e tot virgina? Sper ca are macar 17 ani jumate...
E clar ca nu voi fii cu una de 13 ..maxim 15 si nu am mai avut iubita cel putin in viata reala in online am avut multe.
:-) mult succes.Nu uita de preludiu.E cel mai important lentru fete;-)
anonim_4396 întreabă:
Roxanaaaaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: