| AlyLoveYou a întrebat:

Cam cat trebuie sa dureze o partida de sex?

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista un standard. Cuplul stabileste tacit cam cat dureaza pana ambii sunt satisfacuti. Sunt partide care dureaza doua minute, sunt partide care dureaza doua ore. In medie, o partida obisnuita dureaza minim 20 de minute.

| mgtow a răspuns:

Mie mi-a durat o jumatate de ora prima data.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Atata timp cat este nevoie ca cei doi sa ajunga la un anumit punct de satisfactie!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu exista "trebuie"! Fiecare cuplu are alta dinamica, alte nevoi, alte posibilitati! In principiu, este ideal ca ambii sa ajunga la un grad acceptabil de satisfactie erotica/sexuala si emotionala, iar aceasta perioada difera, chiar si la celasi cuplu, intre 3-5 minute la cuplurile vechi, foarte bine adaptate, si pana la 20-30 de minute, sau chiar si mai mult, la cei foarte indragostiti sau foarte experimentati!

Deci nu "durata" este masura, ci gradul de satisfactie obtinut! (sau nu, si atunci se repeta actul, ca si celalalt sa reuseasca sa se simta bine!) - orgasmul nu este "obligatoriu"!

| IloveME a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor.depinde d parteneri draga! eu am spart recordul cu 6 ore si am facut dragoste nu sex.e mare diferenta!

| NickiMinaj a răspuns:

InLOVE : "depinde de parteneri blabla... 6 ore?!" sunteti extraterestrii? stiam eu ca astia cu ochii verzi si lichizi sunt mai evoluati, da' nici asa.

| eugem35 a răspuns:

Poate dura de la cateva secunde pana la cateva ore depinde de parteneri, si locul unde se face ca dac fac in masina sigur nu rezisti mai mult de 2 minute dupa ceas.
Dar daca esti acasa, la hotel cu lumanari aprinse si muzica buna si o sticla de vin sigur ca va dura mult si o sa te caute si adoua zi.

| eugem35 a răspuns:

Asculto pe brigaela, este cea mai buna si foloseste sfaturile pe care tile da, bafta

| OHmyGosh a răspuns:

2000000000000 de anilaughing.cat poate sa dureze?! un secol.

| bianca_9810 a răspuns:

Cat poti si tu si el/ealaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa dureze pana la satisfacerea celor implicati. Faptul ca nu se intampla mereu asta, este alta poveste.
@eugem35, nu mai jigni gratuit userii care pun intrebari cat de cat pertinente, 'ca iti trag o "dragoste de sex", de-ti sar tampeniile din cap! Vezi ce faci cu gramatica aia de balta, filozofule!

Întrebări similare