| Magnifique a întrebat:

Cam cate ore poate un baiat sa reziste la o partida de dragoste/sex?big grin Si daca a ejaculat, mai poate continua?happy

10 răspunsuri:
| wefweiofhewgewiopgjewogwe a răspuns:

Ore? crezi ca suntem roboti? Depinde la fiecare de exemplu eu poate rezist o ora si celalalt 30 de minute e diferit de la pers. la persoana. Daca a ejaculat mai poate continua cam dupa jumatate de ora atunci pe moment nu mai ai chef si te simti obosit.

| ATHOS a răspuns:

Daca se educa in mod corespunzator, poate mult. Si cu ejaculari multiple. Totusi nu trebuie sa facem exces.
Bafta! Si nu exagera!

| Cursed SeaL a răspuns:

Colegii mei au spus cam tot ce vroiam sa zic eu. depinde de pers si de cat il duce si vrea, si da dupa ejaculare mai poate dar, pe moment zici "gata, stop, nu mai vreau" dar dupa cateva minute te razgandesti, mai ales daca partenerii stiu sa se joace cu corpurile lor.Incearca sa o /il mai saruti si dupa aia continui mai incet pana iti vine iar chefu, la mine a functionat big grin bafta

| raul_7584 a răspuns:

Eu zic ca daca sunt 2 dintre 1000 de baieti care sa poata mai mult de o ora jumate, 2 ore si treaba cu ejacularea, mai poate continua dupa o jumate de ora depinde de persoana.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Depinde de mai multi factori: varsta, alimentatie, constitutie, experienta si de cat de atras este de partenera!
Se poate ciontinua si dupa ejaculare, o vreme, dar dinpunct de vedere fiziologic este necesara o pauza pentru refacere - intre 20`-1h - depinde!, de la caz la caz!

Daca vrei atat de mult sa dureze, s-ar putea sa ai mai degraba tu o problema, legata de insatisfactie sau anorgasmie! Clarifica-ti problema, caci sexul trebuie sa fie Calitate, afectiune si traire, nu cantitate/durata!

Uneia ii pot ajunge 5-10 minute intense, dar bazate pe multa afectiune si compatibilitate, iar alteia nici o ora!

| mgtow a răspuns:

Eu prima data am rezistat vreo 45 de minute am lasat-o moarta in pat pe fata d oboseala laughing

| erny a răspuns:

Depinde de fata, eu am tsinuto tare 4 ore, am ejakulat si o mai mers o tura... da cand am gatat ne-am uitat la ceas si nu ne-o venit sa credem... am facut dragoste, nu sex. ii o diferenta

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Depinde de cat de tare se excita baiatul. Daca sufera de "Ejacularea Precoce" Duce intre 5 si 30 d minute. In stil lent. Ejacularea precoce se rezolva prin capatarea experientei.

| nobody_9468 a răspuns:

Ohh...depinde de elwinking.
De cata activitate sexuala a avut in ultima perioada de timp. E posibil daca il iei deodata mai multe runde si el nu prea a facut astfel de"efort" sa-i moara in timpul actului sexual ceea ce va face sa va simtiti amandoi prost. Tu, ca fata te gandesti ca nu esti destu7l de buna pentru el, iar el ca baiat se gandeste ca fata va crede ca nu e potent.Ati incepe viata sexuala e o chestie complexa si o realizezi de abia dupa ce o faciwinking.

Bafta.

| theoneandonly a răspuns:

Prima data cam 45 - 50 de minute. Dupa o pauza de 15 minute inca o ora si ceva. A treia oara obosesc dupa primele doua ore dar daca ma chinui mai rezist una...