Daca beti doar suc 10 lei daca mai apare si vreo pizza si vreo prajitura eu stiu... cam 40 depinde ce planuri ai...
Peste 15 lei, sucul poate fii 6 lei fiecare, dar preventiv ia-ti peste 20-25 sa nu ramai in "pana".
Depinde de suc te invata fratili tau cunperi 2 concentrarturi american cola la plic un sifon concentratu e 1 ron sifonu 1 ron faci 2 sticle le pui in sticle de cola le bagi in geaca ai zici asteapta draga afara ca ma duc eu sa iau si esi cu sucurile ati mai trebui 3 ron sa ei de 2 ron salam si o paine si gata esti jmeelege cher de jmekher gogaie te cheama. aiurea boss ia-ti 50 sute de mi la tine un milion ce stiu eu daca fata te intelege o scoti la un mec un meniu e 20 de ron si 20.40.
funda?
Duude pnm parere: ia cateva zeci de lei chiar si 1 sute iesi odata de doua ori pana ii prinzi dorintele care ar fi ele si cat ar costa ele. capisci dude? apoi iti faci singur idee cam care ar fi bugetul minim de intalneala. daca e ceva new gen bazar moll(patinoar) film. ceva in gen ia parale la tine un pic pesste bugetul asig de fiecare intalneala ca nu se stie ce idee ii va trece prin cap si ar vrea sa isi achizitioneze nust ce jmecherie accesorie etc... capisci?
Depinde de ce prefera ea, oricum eu ti as spune peste 50 de lei caci ne pricepem sa lasam baietii fara nici un ban...
Daca mergi la o cofetarie, prajitura este intre 4-6 lei, sucul 5-6 lei, 25 lei ar trebui sa-ti ajunga.
Cat mai multi . Nu stii niciodata ce se intampla, si mai vrea ceva. s au mai vrei ceva tu. de asta trebuie sa ai cat mai multi bani la tine, in situatii de urgenta ^^.