| Alecslisios a întrebat:

CAm ce medie de intrare imi trebuie sa intru la o facultate buna fara plata? (supa parerea voastra SCZ CATEG)

Răspuns Câştigător
| Crisu_7532 a răspuns:

Punctajul de intrare la buget, la orice facultate unde se da admitere, se calculeaza in functie de locurile disponibile la buget. de exemplu, daca anul acesta la facultatea X sunt disponibile la buget 300 de locuri, vor fi ocupate de primii 300 de candidatii cu medii in ordine descrescatoare, incepand de la cea mai mare. in functie de notele pe care le au candidatii, mediile pot varia. este posibil ca, intr-un an, candidatii sa fie foarte bine pregatiti, caz in care este posibil ca ultima medie de admitere la buget sa fie 8, 70 (de exemplu) dar este posibil ca, intr-un alt an, candidatii sa fie mai slab pregatiti sau admiterea mai dura, notele mai mici si, in consecinta, ultima medie de intrare la buget sa fie chiar 7. 50. deci, admiterea la buget se calculeaza in funtie de numarul de locuri disponibile si in functie de notele candidatilor. In cazul in care sunt mai multi candidati cu note identice, departajarea se va face pe baza mediei de la bacalaureat. acesta este procesul in cazul facultatilor pe baza de admitere. In cazul facultatilor pe baza de dosar nu stiu sa-ti spun, eu am dat admitere. Dar presupun ca procesul e asemanator. Se ocupa locurile disponibile in functiile de mediile de la dosar. Succes.

2 răspunsuri:
| aty91 a răspuns:

Peste 8 daca ai, eu zic ca ai sanse sa intri. Dar depinde si de numarul de locuri disponibile, de cati elevi se inscriu, si chiar de facultate depinde.

| Iubiticatahh a răspuns:

happyCe cauta mai exact intrebarea asta la categoria"dragoste si sex"?laughing