| marry69 a întrebat:

Cam ce vorbeste o tipa cu un tip intr-un cuplu? adica nu-mi pot da seama cam ce subiecte ar putea laughing
daca puteti sa-mi faceti si un dialog intre doi porumbei ar fi si mai bine laughing funa

13 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

De obicei un cuplu vorbeste deschis despre orice. Nu conteaza subiectul. Totul incepe prin amaratul de,, Buna'' si de la o simpla intrebare,, Ce faci?'' apoi pot sa apara niste complimente, saruturi restul vine de la sine, pe banda rulanta...Doar cateva secunde trebuie sa te gandesti.

| Cristiann25 a răspuns:

E clar ca esti genul ala de fata care nu prea vorbeste, mai timida.Ce dracu sa faca un baiat cu tine? Pai daca nu esti in stare sa porti un dialog e clar! Poti sa vorbesti despre orice chiar si despre padurea ta din pantaloni!

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Daca nu esti in stare sa porti un dialog, fara indicatii, inseamna ca nu esti pregatita.

| sebby27 a răspuns:

Porumbel: Hu Hu Hu
Porumbita: Huuu!

| 22andreea22 a răspuns (pentru sebby27):

laughing buna asta, mi-a placut!

| sebby27 a răspuns (pentru 22andreea22):

Lasand gluma la o parte, poti discuta cu el despre scoala, muzica, filme, hobbyuri, prieteni, ce a m-ai facut in ultimul timp, emisiuni, sex, Elodia, carti preferate, seriale, asistentele lui Capatos, ce face in vacanta, daca are teme de vacanta, maimute zburatoare, orice.

Elodia, daaaa ♥ mai ales despre elodia laughing esti jale, da' chiar sa stii, acum ca ma gandesc, si despre asta am vorbit rolling on the floor

Vroiam sa zic ca poti deschide un subiect si printr-o gluma si asa ajungi dintr-una-ntr-alta.
Putin curaj sa ai happy!

Da, ok nu trebuie sa imi zici mie asta, eu doar am gustat glumita ta.hee hee

Pai si eu incercam sa fiu la subiect.

winking

| suntZeu a răspuns:

Fetele incearca sa se faca remarcate iar masuli vaneaza laughing ce sa vorbeasca...

n-am chef sa iti fac un dialog

ideea e ca faci cunostinta cu o tipa apoi o intrebi daca stie unde e baia si apoi o mai intrebi daca vrea sa vina cu tine, si cand ati ajuns acolo o intrebi daca are vreo boala venerica grava...laughing

| 22andreea22 a răspuns:

In cuplu se vorbeste orice, chiar orice, de la cum se spala pe dinti pana la problemele omenirii. laughing cums a iti zic, nu vorbesc ceva special, exacti ca intre prieteni. nici nu stiu ce vrei sa afli de fapt, iti dai seama ca nu sta nimeni sa iti faca un dialog " de cuplu".