Te mâncă? Nu pe bune tu mai gândești ceva în afară de sex că văd ești mereu pe aceiași placă
Nu spun ca să te jignesc dar ai apropo-uri și ești interesat de parcă "n-ai mâncat de-o viață"
Dacă cauți pe cineva nu știu și nu cred că e locul potrivit
Nu Ray nu te sfătuiesc să devii gay ci doar să ai o pauză în gândirea ta pentru sex adică puțin mai abținut.
Ști tu gândești ca un bărbat, toți o facem, dar pune-te puțin în situația unei femei tu crezi că o femeie vrea sex cu oricine? Adică îți faci nevoia și pleci?
Ea se simte folosită ca un obiect îl folosești și-l arunci, după cum bine știm nimeni nu preferă uzat ci nou.Iar acel "obiect" plânge și suferă pentru că are sentimente și o inimă nu e ca o "vamă" la care să treacă toate mașinile.
Sper că ai înțeles câtuși de puțin ceea ce am încercat să-ți transmit
Da, prost și urât mod după părerea mea de a cunoaște pe cineva. într-un asemenea mod.
Ai pus o întrebare și ai pus una cu mesaj asemănător ăsta nu e sondaj și ai menționat "fără implicații emoționale" care mă face să înțeleg că e doar sex, unde desigur femeia e privită doar ca pe un obiect.
Nu știu ce ai spus sau gândești tu eu am luat strict întrebarea, pe lângă asta observ că nu răspunzi la întrebările care îți convin ție.Aș fi vrut părerea ta la întrebările mele anterioare.
Nici nu ma cunosti doamne
Eu cunosc pe toata lumea.
Unde vrei să dai cu bățul?
Nu ajunge oricât te-ai întinde
Swany întreabă:
anonim_4396 întreabă: