| RAY a întrebat:

Cam cum trebuie sa arate o persoana ca sa faceti sex cu ea?
vorbesc de o persoana straina fara implicati emotionale sau de caracter

17 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

90-60-90

| Anonimuserr a răspuns:

Să arate bine să fie frumoase.

| Divy a răspuns:

Te mâncă? Nu pe bune tu mai gândești ceva în afară de sex că văd ești mereu pe aceiași placă
Nu spun ca să te jignesc dar ai apropo-uri și ești interesat de parcă "n-ai mâncat de-o viață"
Dacă cauți pe cineva nu știu și nu cred că e locul potrivit

| RAY explică (pentru Divy):

Si daca ma manca care e problema?

| Divy a răspuns:

Pentru mine nu e o problemă cât pentru tine poate nu acum dar mai încolo

Deci ma sfatuiesti sa devin gay sa numai am atractie fata de fete

| Divy a răspuns:

Nu Ray nu te sfătuiesc să devii gay ci doar să ai o pauză în gândirea ta pentru sex adică puțin mai abținut.
Ști tu gândești ca un bărbat, toți o facem, dar pune-te puțin în situația unei femei tu crezi că o femeie vrea sex cu oricine? Adică îți faci nevoia și pleci?
Ea se simte folosită ca un obiect îl folosești și-l arunci, după cum bine știm nimeni nu preferă uzat ci nou.Iar acel "obiect" plânge și suferă pentru că are sentimente și o inimă nu e ca o "vamă" la care să treacă toate mașinile.
Sper că ai înțeles câtuși de puțin ceea ce am încercat să-ți transmit

Am spus eu man ca femeia e un obiect sexual bun de sex doar atat? eu doar am pus o intrebare atat, intrebarea e de fapt buna asa ne cunoastem mai bine eu asa cred, e un sondaj

| Divy a răspuns:

Da, prost și urât mod după părerea mea de a cunoaște pe cineva. într-un asemenea mod.
Ai pus o întrebare și ai pus una cu mesaj asemănător ăsta nu e sondaj și ai menționat "fără implicații emoționale" care mă face să înțeleg că e doar sex, unde desigur femeia e privită doar ca pe un obiect.
Nu știu ce ai spus sau gândești tu eu am luat strict întrebarea, pe lângă asta observ că nu răspunzi la întrebările care îți convin ție.Aș fi vrut părerea ta la întrebările mele anterioare.

Da cam ai dreptate fara implicatie emotionala femeia e doar un obiect sexual, eu am pus din curiozitate atat sa vad, ce intrebarii ai mai pus?

| Divy a răspuns (pentru RAY):

Crezi că femeia vrea sex cu oricine? Și cum crezi tu că se simte femeia după ce a făcut sex cu persoane diferite?
Acestea sunt curios care este părerea ta privită din altă prismă

Crezi că femeia vrea sex cu oricine?
din moment ce poate face sex cu orice barbat logic ca nu
Și cum crezi tu că se simte femeia după ce a făcut sex cu persoane diferite?
depinde cu cine a facut sex si cum a fost acel act sexual

| Divy a răspuns (pentru RAY):

Am înțeles tot ce era de înțeles, îți mulțumesc că ai binevoit și mi-ai răspuns întrebărilor m-a ajutat să înțeleg multe lucruri

| DumnezeuTatal a răspuns:

Ca tine.

| RAY explică (pentru DumnezeuTatal):

Nici nu ma cunosti doamne

| DumnezeuTatal a răspuns (pentru RAY):

Eu cunosc pe toata lumea.

| Divy a răspuns (pentru DumnezeuTatal):

Unde vrei să dai cu bățul?
Nu ajunge oricât te-ai întinde