Este o problema des intalnita. Poate esti prea stresata cu scoala. poti incerca sa iei vitamine, sau pur si simplu sa astepti deoarece este o perioada trecatoare
Nu este o problema dar incearca sa te culci mai devreme, ok? eu dorm 9-10 ore pe seara pentru ca ma culc la 11 si ma scol la 9, ma scol si mai devreme daca ma de invatat, scoala e grea nai ce sa ii faci mai ales matematica si chimia
Pai logic daca dormi 6 ore trebuie sa dormi 8 ore minim pe noapte eu dorm 8, 9 ore bafta
Poi,somnul este foarte pretios.Am si eu aceeasi problema.Ma culc pe la 12-1 noaptea si dimineata parca as dormi necontenit.In vacanta de iarna cred ca ma culcar fff tarziu, dar ma trezeam devreme.Incearca sa faci intr-o zi activitati ce necesita efort mai mult de ex:inot,baschet, dansuri, mergi in parc su stai mai mult cv de genu.O sa vezi ca o sa ti se faca somn si te vei culca mai devreme. Dupa prima zi de scoala am dormit tun. Sper ca te-am ajutat.Te pup.paaa
Poate este din cauza stresului legat de scoala.Si eu am aceeasi problema si imi e cam greu sa ma concentrez la ore.Incearca sa bei seara inainte de culcare un ceai sau o cana de lapte cald.Ar putea sa te ajute.O alta cauza ar fi poate din cauza oboselii