Cum ma simt eu? Pai ma simt iubita
Imi da un sentiment de siguranta intr-un fel.
Mie mi se pare ca un "Te iubesc" e la locul lui oricand simti tu nevoia sa-l spui. In momentele mai romantice, in timp ce va priviti si va zambiti unul altuia, seara inainte sa va despartiti, etc.
Eu una nu cred ca exista vreo fata care sa fie insensibila la asta (atata timp cat te crede ca esti sincer), disperat cred ca poti parea doar daca esti intr-adevar disperat. Dar daca o spui simplu si sincer nu vad de ce ar deranja-o.
Fetelor (cred ca tuturor fetelor) le plac baietii care isi exteriorizeaza sentimentele.
Acum mai depinde si cu cine a iesit ea inainte de tine, daca el ii spunea ca o iubeste si in final i-a frant inima, e probabil sa nu mai aiba incredere in cele doua cuvinte. Sau poate fi reticenta din educatie, daca nu din experienta.
Inca ceva, daca ea nu iti raspunde nu te uita la ea intrebator ca si cum ai spune: "Tu nu ma iubesti?" Doar continua ce faceati inainte (sarutari, imbratisari) si nu fi dezamagit. Poate pentru ea sunt cuvinte prea mari, dar asta nu inseamna ca nu simte ceva pentru tine.
Sper ca te-am putut ajuta
Un raspuns mai complet si mai sincer nici nu se putea. Multumesc! ( Funda )
PS: Multumesc si celorlalti care si-au dat cu parerea!
Pai ar trebui sa spui TE IUBESC de cate ori simti sa o spui
Normal ca fata cand aude, se simte iubita, mai ales daca ii si demonstrezi
Si ca..cuvintele nu prea mai conteaza Mai bine fapte
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: