| CrazzzyA a întrebat:

Cam de o luna vorbesc pe mess cu cineva de care a ajuns sa-mi placa destul de mult. Nu stiu daca e reciproc pentru ca nu i-am spus, dar ma alinta cam tot timpul si prin asta mi-a dat de inteles ca ar putea fi reciproc.
Problema e ca acest cineva nu pare interesat sa ma vada si nu inteleg de ce. Doar eu i-am cerut poza sau web. La avatar nu tin poza cu mine doar ca sa vad cand va fi acel moment cand imi va cere o poza. Nu-mi dau seama care ar putea fi motivul. Nu am mai intalnit pe nimeni care sa nu fie curios cu cine vorbeste, mai ales atata timp.

Voi ce credeti? Care ar putea fi motivul?

5 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Poate ca ii e rusine de cum arata? Poate crede ca o sa il respingi din cauza asta. Mai cere-i poze sau web si daca te refuza glumeste pe seama asta gen "da ce ai iti e rusine sa te vada lumea?" sau nu stiu, te-ai gandit sa iesiti in oras? Good luck

| adywow a răspuns:

Probabil e cineva care deja te stie? Si nu vrea sa stii asta

| L7w7n7d7 a răspuns:

1.Păi dacă nu sunteţi în acelaşi oraş e clar motivul. N-are pentru ce să-ţi ceară poza că oricum n-o să vă vedeţi vreodată. Ce ai vrea, să facă laba pe poza ta?
2. Dacă sunteţi din acelaşi oraş, la ce poză? Vă întâlniţi faţă-n faţă.

| Blu3Smyle a răspuns:

S-ar putea sa te cunoasca in realitate si deeacea daca e asa sigur te place fiindca crede ca e mai usor sa vorbeasca cu tine de pe alt cont fiindca nu il cunosti dar daca nu chiar nu stiu daca si el te alinta si tu si nu vrea sa va vedeti... poate e urat si ii este rusine sa nu il respingi spune-i ca pentru tine nu conteaza frumusetea si comportamentu si astea succes. tongue

| BndVictoria a răspuns:

Cum a spus cineva s-ar putea sa fie cineva care te stie. Exista multi baieti care vor doar sa vorbeasca pe mess, pe facebook, fara sa iti ceara numarul de telefon sau poze, web chestii deastea.Probabil are prietena si cand vorbeste cu tine se sime bine, pentru ca va alintati.Cand eram mai mica cu un an doi asa faceam si eu.Prietenul meu nu imi oferea tot ce voiam, nuvorbea frumos cu mine nu ma alinta..si intram pe mess si vorbeam cu altcineva... oricum relatia n ua durat mult.Sunt multi care doar stiu sa foloseasca fete.