| coolgirl89 a întrebat:

Cam la cati centimetri se gaseste himenul? Daca mi-am introdus o periuta in vagin cam 7 cm e posibil sa nu mai fiu virgina? Sau insarcinata?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Cam la 0, 5 cm de labiile mari.
2. E posbil sa-ti fi rupt himenul. Daca el e elastic sau periuta a fost mica, s-ar putea sa fie integru.
3. Insarcinata poti fi doar daca in afara de asta ai avut contact sexual cu un barbat.
4. Nu-ti mai introduce tot felul de obiecte in vagin fiindca o sa te alegi cu plagi, infectii si belele. Foloseste degetul dupa ce ti-ai taiat unghiile foarte scurt si te-ai spalat bine pe maini.

84 răspunsuri:
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca daca nu ai sangerat si nu ai avut dureri, nu cred ca a fost afectat himenul.in plus sunt femei/fete ce au himenul elastic adica nu se rupe.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| koxatu a răspuns:

Deci sa incepem ai experimentat un joc sexual sau erotic, nu ai patit nimic poate nu te'ai dezvirginat daca nu ti'a curs sange poate ai largit himenul dar mai mult nu credtongue insarcinata nici nu se pune problema

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sigur ca poti sa ramai insarcinata... daca era pe ea ceva sperma poate da!happy

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpa domnisoara, decat sa folosesti diferite materiale pentru a-ti satisface placerile, mai bine faci sex(protejat) de cate ori simti nevoia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoua, voi sunteti normali? cum sa mai fii virgina daca te-ai penetrat cu o periuta de dinti? si insarcinata de la ce de la plasticul cozii? numai daca cineva a ejaculat in vaginul tau poti ramane insarcinata, adica baiatul penetreaza vaginul si ejaculeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://209.85.135.132/......tp?/search