anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Canarul si perusul pot trai in aceeasi colivie? aaaa si cam cat ar costa un canar? Am deja unul pe care l-am primit cadou acum vreo 5 ani si as vrea sa mai iau unul pentru ca mi se pare ca asta pe care il am sta cam trist de la un timp...si inca o intrebare. Am auzit ca se taie unghiile la canar cand sunt prea lungi. eu pana acum nu i le-am taiat niciodata. cum se taie? ca am auzit ca daca i le tai prea mult poate sa moara. fundita

P. S. si cum pot sa-mi dau seama daca cel pe care ilam acum e canar sau canarita ca sa stiu ce iau?

funda si scuze de categ dar am pus intrebarea si azi de dimineata si nu am primit niciun rasp

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu creda va fi prea incantat canarul ca sa traiasca prea mult alaturi de un perus.si perusului nu cred ca ii sunt necesare tipul de amestec pentru canar.deci solutia e o a 2a colivie. uita-te la nasul lui daca e albastru e baiat daca e rozaliu e fetita. Preturile variaza intre 50 si 120 de lei, depinde de magazin. Eu iti recomand sa iti iei un canar cantator.
Oricum, ai facut o alegere buna. Canarul este o pasare frumoasa, care te incanta cu cantecul ei. Nu este pretentioasa si este usor de intretinut.
Mai multe sfaturi despre ingrijirea acestuia gasesti aici:
http://www.animale-iubite.ro/cum_sa_ai_grija_de_un_canar-a22.html