Pai.acum vreun an.si cv.primul sarut.cu respectivul.:d.ne-am desp dupa 3 luni. iar de suferit.inca mai sufar.
Prima iubire a mea
sa inmplat acum un an si ceva la mine la tara am cunoscut un baiat care tot ma bazaia sa fiu cu el si pana la urama am avceptat
primul sarut nu a fost nimic special pentru ca nu am simtit nimic pentru el si nu a durat relatia mai mult de 2 sap si i-am dat papupci eu find inragostita de pretenu lui cel mai bun de ani de zile si ala nu mi-a dat atentie asa ca am zis sa icnerc cu asta cea mai mare greseala pe care am facut-o jur
asa ca prima mea iubire a fost un dezastru
Prima mea iubire a fost in vara anului 2008. adica. acum un an si ceva... Pai, imi placea de un tip, cu care fusesem in generala. Abia terminasem clasa a8a. Treceam prin parcul de langa bunica, iar vecinii mei jucau fotbal pe aleea principala. Era un baiat nou. Mi-a dat din greseala cu mingea in fata, eu incepand sa-i spun ca e un badaran, ca nu se joaca pe aleea principala q mingea si alte prostii. Ii spusesem prietenei mele,, wai ce badaran mai e si asta. e un idiot. pfoai de capu` meu e prea prost acest baiatas". Seara vecinii mei, ne-au facut cunostinta. Abia se mutase pe acolo, pe strada paralele cu a mea... Eu nu-l suportam, spunand ca are fite. Mie imi placea sa fiu mereu in centrul atentiei, si bineinteles ca toate privirile erau asupra mea. El se uita intruna la mine. cand a plecat i-a cerut o vecina id-ul. el l-a zis, si i-am zis sa ii ceara id, sa ma bage in lista si pe mine. pe mess, fata aceea mi-a zis,, a zis x sa il bagi in lista, pentru ca lui nu-i merge". Desi. sincer cred ca ii mergea. cel putin 99% . Dar probabil, a vrut sa vada daca am vreun interes, sa bag id lui. L-am bagat si el tot punea statusuri gen,, nu pot sa tariesc fara a_a] [ apa bineinteles. dar mai puta fi si numele meu ] si ma punea sa ghicesc. eu, plictisita de,, glumele " lui de,, baiat anormal" asa cum il consideram atunci, am inchis mess-ul. Dupa 2-3 zile, aflu de la un prieten comun, ca x ma place si ca vrea sa fie cu mine... eu am zis,, da" doar pentru ca 3 fete dp str, il placeau. Am fost cu el, nestiind ca atunci cand se termina vacanta o sa plece. Relatia noastra a inceput sa fie mai serioasa, in vacanta inter-semestriala [2009]. Noi atunci nu mai eram impreuna, dar i-am dat eu un mesaj,, nu ma intreseaza daca vrei sa mai fii sau nu q mine. te oblig! nu accept refuz". mi-a dat mesaj si a zis ok... imi tot zicea la tel, sa ramanem singuri afara... am ramas. l-am intrebat,, pot sa te pup?" era primul baiat pe care vroiam sa-l pup... el a zis,, nu asa se face. nu trebuie sa ma intrebi". dar nu l-am pupat. a2a seara, jucam fata`ascunselea. si ne-am ascuns impreuna, in curtea unui om, unde era fte intuneric. acolo mi-a zis,, pupa-ma"... i-am pus mana la oki si l-am pupat... el zicea k mint, facea asta doar ca sa-l mai pup... l-am pupat pana la urma de vreo 10 ori cred . de atunci a fost fte frumos. a durat un an si o luna.ne-am despartit inainte cu cateva saptamana, sa inceapa skh. au tercut aproape 2 luni de cand ne-am despartit... in fiecare zi imi aduc aminte de el. el le spune altora, ca nu m-a iubit niciodata... si ca nu ma iubeste pot sa zic k sufar foarte mult... il iubesc, a fost primul baiat pentru care am simtit asa, dar daca asa vrea viata... asa sa fie. oricat de mult as suferi, acum chiar daca s-ar intoarce la mine, nu l-am mai accepta. a zis ca nu m-a iubit. cu ce motiv sa-l mai accept? nu exista niciu motiv. fetelor, aveti grija. baietii au un suflet de gheata. foarte putini si-l lasa topit
bya97 întreabă:
corina_7558 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: