| aditzu92 a întrebat:

Cand a-ti facut prima data dragoste? unde si cum s-a intamplat poate ca,, cu ocazia asta capat si eu experienta.

Răspuns Câştigător
| sevraj a răspuns:

Am doar 18 ani si 7 luni, acum 3 ani, aveam o prietena cu 2 ani mai mare, ne-am combinat, si dupa ceva timp, am intrebat-o daca vrea sa mergem la mine, pretextul era sa ne uitam la un film, dupa 15 minute din film, incepusem eu...saruturi...chestii...a inceput preludiu'... ce-a iesit? tu ce crezi? deci... o varianta foarte buna...la tine acasa...pretextul..."vrei sa ne uitam la un film?", nu uita, daca faci ca mine, baga un film de dragoste, e plictisidtorlaughing da' tine laughing

12 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

As putea sa iti spun despre partea cu sexull, dragostea nu stiu cand a intervenit! Si n-am facut-o eu! blushing Dar asa s-a intamplat sa dea: cu plus! love struck

auran
| auran a răspuns:

Eheee, experienta dupa cum spunea si Legiuitoarea, nu o capeti aici. daca te referi la pozitii, acestea le poti gasi pe diferite situri de specialitate, dar si asa, tot trebuie sa fiti amandoi de comun acord cand va apucati de experimentat
- la 17 ani, pe covor

| alexdop21 a răspuns:

Dragoste nu prea am timp sa fac... mai mult sex, dar prima oara cand am facut-o cred ca aveam vreo 13-14 ani... ceva de genu

prfml
| prfml a răspuns:

Are dreptate @Legiuitoarea, dar iti spun un banc sa stii daca ceea ce faci e ceea ce trebuie, glumesc happy 2 pisoi, tatal isi ia fiul sa il duca sa invete cum sa faca dragoste la o pisica vecina, era o zi ploioasa si geroasa. Urca taicas-o primul burlanul casei, dupa aceea incearca si pisoiasul, urca pana la jumatate si aluneca in jos si iar si iar. Dupa ceva timp pisoiasul inghetat si plouat ii spune lui taicas-o, tataaa, eu mai fac sex 5 minute si ma duc acasa happy

| p0wer a răspuns:

Pe la 13 ani jumate laughing a fost o nebunie, fata respectiva nici acum nu stie ca eram virgin, ca ea a avut onoarea laughing si s-a intamplat in pat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca as putea face publica experienta asta... dar oricum a fost undeva cam acum 7 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Experiența o faci cu partenera, nu prin ce postăm noi aici privitor la prima noastră dragoste în pat!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici te-ai gandit tu sa cauti experienta?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 15 ani am facut sex, s-a intamplat la el acasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La aproape 16 ani.la el acasa. a fost cam dureros pentru mine ca sunt fata dar pe el oleaca l-a durut.asta bineinteles s-a intamplat in pat, am pus muzica si apoi totul venea de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uauuu`. deciiiii`. l`am khemat pe prietenul meu la mine`. peste noapte ca eram singura`. si ne-am uitat` la 2 filme. si dupa aia o inceput sa ma sarute. etc`... bine noi am mai vorbit despre astea. si o vazut ca si eu vreau si na. am inceput:p o fost dureros pentru mine`. dar dp aia `love struck tot o fost in regula`love strucklove strucklove struck

| roxu_9796 a răspuns:

laughingmai