Gura lumii nu o astupă nici pământul.
Nu faci nimic, laşi timpul să demonstreze că ceea ce spui tu e adevărat şi gata.
Cine pleacă urechea la ce aude spus de către cineva de pe "facebook" şi crede în loc să te creadă pe tine, oricum nu are de ce să-ţi fie aproape.
Omului prost n-ai ce-i face, mai bine pastreaza distanta ca este contagios.
Tu fi fata cuminte, iar cei ce te cunosc cu adevarat, daca isi folosesc judecata vor deosebi adevarul de minciuna.
Sincer eu niciodată nu am să iau în seamă asemenea lucruri. natura omului prost e în aşa fel încât să bârfească. Nu ai de ce să te iei de ei, pentru că nu ai cu cine. Dacă nu te cunosc şi nu îi cunoşti ignoră. De ce te-ai implica în ceva fără sens? Poate să spună oricine orice, atâta timp cât tu şti adevărul! Baftă!
Oameni idioti fara treaba! Nu ii lua in seama, sau daca esti tupeista injura sau barfeste-i si tu
Nu lua an seama ce zice lumea si ignorai iar persoanele care te cunosc daca vor crede ce zice alti e problema lor dar asta anseamna ca nu prea are ancredere an tine daca vor crede, si eu zic ca nare rost sa le zici ceva pentru ca asa vor crede ca e asa cum au barfit ei, lasa-i sa barfeasaca pana ce sor satura ca la un timp sor satura daca vede ca nu-i bagi an seama ce zic.
Lexii întreabă: