| Elisa5677 a întrebat:

Când am contact sexual cu iubitul meu de ceva vreme nu ma mai excit.Ce recomandaţi?

12 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Sa schimbi iubitul.

| darrio2007 a răspuns:

Alt iubit.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa vb cu el sau sa il schimbi. depinde de tine

| Violleta2022 a răspuns:

Vorbeste cu el, spune-i, comunica cu el, spune-i sa-ti faca un PRELUDIU bun, ca sa te exciti, fiindca sexul vaginal fara preludiu este respingator si dureros, deoarece vaginul nu se umezeste lipsind excitarea.

| Emilian65 a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci este sa fii aproape de iubitul tău și să-l ajuți sa te aducă și pe tine fa o satisfacție maxima. Numai asa relația voastră va fi una de vis.

| Silwian a răspuns:

Sa luati o pauza!

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Iubitul tau ar trebui sa inteleaga ca nu este singur in aceasta relatie si ca nu esti o bucata de carne in care isi baga penisul din dotare.
Nu-l intereseaza... vorbesti o data cu el, mai faci o data asta sa fii sigura ca a inteles, iar a treia oara zboara.
De ce nu-l intereseaza? Pentru ca e prost, pentru ca se iubeste doar pe el, pentru ca nu stie sa se poarte in pat, pentru ca e necopt etc.
Preludiu, iubire, implicare si mai putin contact fizic. Vaginul unei fete se poate umezi si daca exista o comunicare extraordinara si cucerire a mintii. Prin urmare, iubitul ar trebui sa inteleaga ca mai intai trebuie sa-ti cucereasca mintea, apoi trupul. Nu face asta... greu sa ai o conexiune cu el. Din ce spui e slab.

| Ilovebmw a răspuns:

Vezi ca ti am scris ceva intr o felicitare?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Ilovebmw):

Degeaba i ai scris, este suspendata pe timp nedeterminat si nu poate trimite sau primii mesaje. Cei de pe TPU i au suspendat contul.

| Ilovebmw a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Pai si cum fac sa dau de ea?

| LuciLuci2 a răspuns:

În principiu cu o discuție ca ași alternativă jucării sau îl schimbi.

| maneleenjoyer a răspuns:

Sa ma iei pe mine