| Alexarrru a întrebat:

Cand am facut dragoste cu o dama de companie,a ramas prezervativul in ea,banuiesc,ca era drept bariera ca sa nu ating zona care nu trebuie, oricum nu accepta ele decat contra cost sa faci fara prezervativ.

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Dacă prezervativul era fixat în ea in loc sa rămână fixat la tine, atunci, așa cum ziceam și despre boli, șansele sunt mici dar nu sunt 0.

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Alea fac doar contracost. Indiferent cum o faci cu ele.

| ion218642 a răspuns (pentru darrio2007):

Pai si bun daca simtea ca o atingi fara prezervativ spunea ea, sau simteam eu, deci daca a ramas prezervativul in ea sunt sanse sa nu o fi atins cumva fara protectie?

| darrio2007 a răspuns (pentru ion218642):

Ca sa ramana prezervativul in ea, inseamna că puța era prea mică sau prezervativul prea mare. Astea nu prea accepta sex fara protectie, pentru ca le strici afacerea.

| Violleta2022 a răspuns:

Data viitoare cumpara prezervative cu numere mult mai mici, ca nu ajuta pe nimeni sa cumperi prezevertive foarte mari, care nu stau pe cuculetul tau, fiindca cad de pe cuc si lasi femeia gravida iar in plus, iei toate bolile cu transmitere sexuala, pe care curvulita aia le are.

| dullcat a răspuns:

Si vrei sa il scoatem noi pentru tine? Data viitoare citeste pe internet daca nu stii sa iti alegi marimea.

https://potenta.ro/......ezervativ/

https://diez.md/......m-penisul/

| muncesc45 a răspuns (pentru dullcat):

Eu intrebam daca nu am simtit ca am atins neprotejat zona poate sa fie ceva? habar nu am, nu ma pricep la educatie sexuala sunt praf, dar oricum banuiesc ca ele iau anticonceptionale.ca nu se risca sa ramana gravide pe fiecare zi daca se rupe vreun prezervativ.

| dullcat a răspuns (pentru muncesc45):

Daca habar nu ai de educatie sexuala, de ce faci sex? Crezi ca e ca la gatit sau orice chestie banala unde inveti din practica? Raspunsul e NU.Mai intai pui mana si citesti, inveti, constientizezi si
abia apoi faci sex.

| VoidEternal a răspuns:

What?

Ce bariera visezi boss. Daca ti-a rămas prezervativul înăuntru îți era prea mare. Punct.

Apropo, care era întrebarea?

| Alexarrru explică (pentru VoidEternal):

Pai bine imi era prea mare, dar eu nu m-a simtit ca am atins-o in zona aia si nici ea, deci cum se face? adica nu am simtit ca am atins-o fara prezervativ.

| VoidEternal a răspuns (pentru Alexarrru):

Sincer e cam confuza descrierea ta, nu inteleg mare lucru. Ce trebuie sa retii este ca un prezervativ care sta cum trebuie nu iese de la locul decat daca tragi zdravan de el. Asa trebuie sa ramana tot timpul pana la ejaculare, si dupa ejaculare trebuie sa iesi imediat, ca daca iti pierzi erectia cu prezervativul inca pus or sa apara scurgeri nedorite.

| muncesc45 a răspuns (pentru VoidEternal):

Am facut dragfoste cu o dama de companie si a ramas prezervativul in ea, oare poti lua boli ceva? ce e asa de greu de priceput? ca doar nu am facut educatie sexuala sa stiu, dar nu am simtit ca as fi atins zona genitala si nici ea neportejat, oricum nu am avut niciodata o femeie deci nu ma pricep.

| VoidEternal a răspuns (pentru muncesc45):

Nici cu prezervativ nu esti 100% sigur, indiferent ca ti-a ramas sau nu prezervativul in ea. Cand mergi la prostituate iti asumi niste riscuri. Informatia e gratis, de ce nu te documentezi? Te arunci asa cu capul inainte?

Sanse sa fi luat vreo boala sunt mici dar nu as zice ca sunt 0 barat.

| muncesc45 a răspuns (pentru VoidEternal):

Pe mine ma intereseaza doar sa nu o fi atins-o sau sa fac copii adica daca a ramas prezervativul in ea si eu faceam sex, doar era o protectie acolo.

Dar daca vorbim despre o dama de companie, ele se protejează împotriva sarcinilor. Nu își permit să nu o facă. As fi mai îngrijorat de boli in locul tau.

Dacă prezervativul era fixat în ea in loc sa rămână fixat la tine, atunci, așa cum ziceam și despre boli, șansele sunt mici dar nu sunt 0.

| Giulia911 a răspuns:

Și cam de cate ori ne vei mai povesti asta? happy

| Altinbek a răspuns:

Unde e întrebarea?

| Gabrielll3 a răspuns:

Ai luat o boala cu transmitere sexuala. Dar trebuia sa te astepti la asa ceva. Cand te joci cu focul, te arzi.