1. e posibil sa fi fost sperma (dar daca intra in tine nu cred ca mai iesea).
2. s-ar putea sa fi avut orgasm si sa iti fi venit mai incolo...nu e olbigatoriu sa iti vina cand o faceti.
Ai o problema frumoasa domnisoara! Prietenul tau a ejaculat in tine. Nu stiu in ce perioada esti insa trebuie sa te pregatesti chiar si pentru sarcina. Urmeaza testul de sarcina care iti va confirma sa infirma.
Eu iti tin pumnii!
Draga mea, chiar daca il iubesti foarte mult pe prietenul tau, trebuie sa te asiguri ca nu vei ramane insarcinata. La auzul acestei vesti, multi baieti dau cu fuga, si acum nu ma refer la prietenul tau, dar, daca tine mult la tine si la viitorul tau, trebuie sa foloseasca prezervativ, sau tu, ca o fata responsabila, va trebui sa mergi la ginecolog sa-ti faca niste teste hormonale, dupa care sa-ti recomande niste anticonceptionale potrivite organismului tau. Depinde acum de ceea ce doriti. Daca va place fara prezervativ va trebui sa iei anticonceptionale. Nu te baza ca ejaculatul afara te va feri de o sarcina nedorita. Ejacularea nu poate fi controlata total. In excitatia maxima, baiatul nu poate simti in totalitate momentul ejacularii si este de ajuns doar o milisecunda ca un spermatozoid nebunatic sa fie vigilent si sa-si faca de cap...care iti va da dureri de cap! Asa ca, hotarati-va ce modalitate de contraceptie adoptati si nu va mai bazati pe aceasta metoda veche si nesigura. IN SITUATIA TA, PE CARE NE-AI PREZENTAT-O, POTI AVEA SURPRIZA UNEI SARCINI. Peste o saptamana cumpara un test de sarcina si citeste prospectul cum se procedeaza si vezi rezultatul.Repeta-l dupa alta saptamana. Sper sa fie negativ si sa incepeti o viata sexuala sigura, fara retineri si temeri. Gandeste-te ca prezervativul te fereste si de eventuale boli, dar dupa cum povestesti, ai incredere in prietenul tau. Si incearca sa ai discutii intime cu el, sa-i spui temerile tale, sa ganditi la fel, sa actionati la fel. Lui nu i se poate intampla decat sa devina sau nu tata, iar tu sa cresti un copil cu sau fara tata. Iubiti-va mult dar in siguranta si protectie! Succes!
Daca nu a ejaculat in vagin atunci ce ti-a iesit tie de-acolo sunt secretii vaginale, absolut normale, care iti lubrifiaza vaginul in timpul actului sexual si care iti arata ( sau ii arata lui ) ca te-ai excitat. Dar de ce nu l-ai intrebat daca nu ti-ai dat seama ce si cum?
L-ai intrebat daca a ejaculat in tine.Trebuie sa ai mare incredere in el pentru a face sex neprotejat. Din cate stiu din lichidul seminal se poate ramane putine cazuri. I-ati un test de sarcina pe 7-10 zile. daca este negativ nu trebuie sa-ti faci griji. Te pup si ai grija data viitoare
Tot eu...acel ceva posibil sa fi fost sperma...Cred ca ar trebui sa discutati mai mult. Trebuia sa il intrebi, discutiile de genul asta nu fac nici un rau relatiei, chiar daca sunt putin stanjenitoare la inceput nu fac decat sa va apropie.
Buna maria, din id-ul tau (dulce maria) imi dau seama ca esti o dulce. de aceea iti voi raspunde cu multa calmitate si intelegere. mai intai, probabil ca acel lichid seminal se numeste sperma, daca a tasnit in tine, asa cum frumos ai formulat. sperma se numeste asa pentru ca ea contine spermatozoizi, care impreuna cu ovulul formeaza un embrion, asa cum sper ca ai citit in vreo brosura macar, daca nu te-ai sinchisit sa deschizi o carte de biologie. din embrion se dezvolta fatul. propun sa faci un test de sarcina, nu poate sa intre in tine in timpul sexului altceva decat sperma, daca e sa stai si sa te gandesti intr doua si cinci secunde
Te-ai excitat presupun si ai ejaculat, daca prietenul tau nu s-a scapat in tine atunci e bine, dar totusi eu cred ca nu o sa ramai insarcinata ai ejaculat atat
anonim_4396 întreabă:
Anonim519 întreabă: