anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand am fost la o petrecere m-am indragostit de un baiat, cred ca la fel si el de mine, ne tot uitam unul la altul, nu-si putea lua ochii de pe mine, mereu se uita in ochii mei, dar fara sa faca nimic, cand ma vedea pe strada ramanea masca se uita la mine cu atata gingasie mereu venea cat mai aproape de mine cand stateam in preajma lui, iar cand am plecat acasa statea si se uita la mine fara sa faca nimic, se baga in seama, adica venea si-i cerea unei doamne de langa mine un foc sau statea la o masa apropiata de mine, cand statea cu spatele la masa mea si observa ca vin, isi intorcea scaunul si statea cu spatele la prietenii lui si se uita la mine. Cand il vedeam parca-i citeam pe chip ca si el simte la fel pentru mine, cum simt eu pentru el.
Intr-o seara stateam afara pe strada cu o prietena de-a mea si el a trecut pe langa mine si eram doar noi trei si a inceput sa cante, iar cantecul suna asa "Asta-i vocea inimii...", si apoi s-a intors si se uita la mine, acest gest m-a pus pe ganduri! Ce parere aveti? Ce sa inteleg din asta?

7 răspunsuri:
| MaryAlyCernat a răspuns:

Spune-i

| Muggz a răspuns:

Pai dupa cu descrii tu toata situatia asta omu' clar te place, biatu' e romantic iti mai si cantalaughingeu zic sa nu stai prea mult pe ganduri ca s-ar putea sa se sature daca tu nu ii raspunzi in timp util, bate fiecu cat e cald zi si tu ce simti si poate o sa iasa ceva frumos, bafta!

| lorrr a răspuns:

ăsta da băiat, vorbeşte cu el!

| Rose15 a răspuns:

Ce sa mai zici...el te place tu il placi marturisestei ce simti

| LoLoBlue a răspuns:

Mai bine ii spui ce simti, pentru ca daca si lui ii place de tine nu iti va fi teama sa ii spui, ba din potriva chiar iti este mai usor asa. Bafta!

| LineGuide a răspuns:

Omul chiar te place.Nu pierde ocazia, pentru ca daca mai astepti mult o sa uite de tine, spunand ca esti prea mofturoasa, nestiind ce simti tu.Deci incearca sa te apropii si mai mult de el in cateva zile, si apoi spune-i ce simti tu, cand este momentul potrivit.

| WhoKnowThat a răspuns:

Parerea mea este ca noi "barbatii" suntem cam "bolovani" si cand zic bolovani ma refer ca suntem blegi. Chiar si cand totul este evident noi stam cu gura cascata si asteptam mura-n gura. In mare parte scuza-ma de modul de exprimare dar nu stiu ce e de facut, parerea mea e ca ar trebui sa-i dai de inteles ca si tie iti place de el, astfel incat sa perceapa si el mesajul. Poate asa cine stie, reuseste sa-si ia si el inima in dinti si poate iese ceva...