Pai dupa cu descrii tu toata situatia asta omu' clar te place, biatu' e romantic iti mai si cantaeu zic sa nu stai prea mult pe ganduri ca s-ar putea sa se sature daca tu nu ii raspunzi in timp util, bate fiecu cat e cald zi si tu ce simti si poate o sa iasa ceva frumos, bafta!
Mai bine ii spui ce simti, pentru ca daca si lui ii place de tine nu iti va fi teama sa ii spui, ba din potriva chiar iti este mai usor asa. Bafta!
Omul chiar te place.Nu pierde ocazia, pentru ca daca mai astepti mult o sa uite de tine, spunand ca esti prea mofturoasa, nestiind ce simti tu.Deci incearca sa te apropii si mai mult de el in cateva zile, si apoi spune-i ce simti tu, cand este momentul potrivit.
Parerea mea este ca noi "barbatii" suntem cam "bolovani" si cand zic bolovani ma refer ca suntem blegi. Chiar si cand totul este evident noi stam cu gura cascata si asteptam mura-n gura. In mare parte scuza-ma de modul de exprimare dar nu stiu ce e de facut, parerea mea e ca ar trebui sa-i dai de inteles ca si tie iti place de el, astfel incat sa perceapa si el mesajul. Poate asa cine stie, reuseste sa-si ia si el inima in dinti si poate iese ceva...